Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Q-Connect Toner CF283A Black  

Q-Connect Toner CF283A Black

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
49.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2217007
Bookmark and Share

Какво предлагат тонерите Q-Connect

Тонерите са основна част за всеки принтер. Освен цената, от значение е да знаем какъв тонер да изберем, как и защо. Важно е не само качеството, но и икономията - да печаташ с ниска себестойност на разпечатана страница, да принтираш качествено и същевременно да поддържаш своя принтер в добро състояние.

 

 
 

Ниска цена 

Тонерите Q-Connect са с по-ниска цена в сравнение с тонерите на производителя на вашия принтер. Това осигурява спестяването на средства, като същевременно печатането е на високо ниво.

По-ниска себестойност/страница

Основната отличителна черта & същевременно критерий за закупуването на тонер е себестойността на разпечатана страница. С тонерите Q-Connect ще печаташ с ниска себестойност на печат.

Качество на изработка

Гаранцията за качествена изработка (от фабрики, които разполагат със сертификат ISO за изработка 001 & ISO за екологично управление14001) в комбинация със строгите проверки осигуряватпечатане с високо качество.

Техническа поддръжка

С цялостната техническа поддръжка в магазините, както и с 12-часовата техническа поддържка по телефон, какъвто и проблем или въпрос да имате, ние сме готови да ви помогнем.

С грижа за околната среда

Рециклираните тонери Q-Connect се произвеждат от празни касети original toner. Поради тази причина, спомагат за опазването на околната среда.
 

Предимства на рециклираните тонери Q-Connect

Рециклирани Q-Connect

Drill & Fill

Тонерите Q-Connect са създадени от празни оригинални тонер касети, които се събират, проверяват, почистват и отново преминават през проверка за качество, за да се постигне желаният резултат. Касетите, които се изхвърлят в резултат на проверката за качество, се рециклират според регламентите на Европейския Съюз.

Друга категория тонери на пазара (но не в Плесио) са "Drill & Fill", които заобикалят важни процедури, свързани с контрола. Тонерите се пълнят наново с графит без да преминават през повече етапи на контрол и почистване, в резултат на което има значителна вероятност да се появи проблем при печатането.

  • Характеристики
  • Максимален брой страници 1500
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
arrow
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >