Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Doop Digital Tuner HDMP-300  

Doop Digital Tuner HDMP-300

Наземен цифров приемник с поддръжка на DVB-T2, възможност за свързване HDMI & SCART, както и USB порт за запис и възпроизвеждане!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
39.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2781875
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Цифровият тунер Doop HDMP-300 ни вкарва в една нова епоха на цифровата телевизия. Поддържа напълно цифров сигнал с кодиране Η.265 DVD-T2, както и по-старите DVB-T с кодиране MPEG-4/MPEG-2. Интегрира порт USB в предната си част, като по този начин дава възможност за възпроизвеждане на видео и снимки. Разполага с портове HDMI и SCART, за да се свързва към всички телевизори, по-стари и по-нови. Поддържа технологии PVR и Timeshift, както и EPG (електронен програмен гайд).

Turbo-X
 
 

Цифрова TV от нова епоха

Цифровият приемник Doop HDMP-300 е проектиран с оглед на новата епоха на цифрова телевизия и е готов да ти покаже най-добрата цифрова картина. Поддържа новия стандарт DVB-T2 с кодиране H.265, предоставяйки кристална картина с резолюция до Full HD 1920x1080 pixels.

 
 

Media player с USB

Благодарение на вградения USB порт в предната част на Doop HDMP-300, имаш възможност да свържеш USB flash drive или твърд диск с видеа и снимки, за да ги гледаш на големия си телевизор. Дистанционното управление ще ти помогне, тъй като разполага със специални бутони, които можеш да използваш по време на възпроизвеждането.

Turbo-X
 

Свързване
HDMI & SCART

Няма нужда да се тревожиш, какъвто и телевизор да имаш, по-стар или чисто нов, Doop HDMP-300 разполага с HDMI & SCART, за да се свързва безпроблемно.

Turbo-X
 

Функция за запис PVR

С функцията PVR можеш да гледаш любимите си предавания и филми, колкото пъти пожелаеш, тъй като можеш да ги запишеш на USB stick или твърд диск, за да ги достъпваш лесно във всеки един момент.

Turbo-X
 

Спри времето с Timeshift

На най-интересния момент от наградите Oscar си, но си много гладен? С Timeshift можеш да направиш пауза, да хапнеш бързо и да продължиш от момента, в който си спрял, за да научиш кой е актьор на годината!

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >