Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Seagate Skyhawk AI Surveillance HDD 12TB  

Seagate Skyhawk AI Surveillance HDD 12TB

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
919.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3649806

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Твърдите дискове SkyHawk AI използват огромния опит на Seagate в проектирането на твърди дискове специално за системи (напр. NVR или Network Video Recorder и Surveillance DVR) и приложения за наблюдение.

Благодарение на firmware ImagePerfect™ AI, осигурява плавно и непрекъснато записване на видео материал 24 часа в денонощието, дори и от 64 камери HD и 32 допълнителни AI streams. Предлагат се с вместимости до 18TB.

Всички твърди дискове Seagate SkyHawk AI разполагат с технологии, които гарантират целостта на данните, безпроблемната работа и надеждността им и се поддържат от изключително атрактивни услуги за бизнеса. В тях влизат SkyHawk Health Management и сензорите RV, както и Rescue Data Recovery. В комбинация с ниската енергийна консумация и 2,0 милиона часа MTBF, можеш да разчиташ на тях.
Seagate Skyhawk ΑΙ
Seagate Skyhawk AI
 
24/7 video streaming
С 3 пъти по-голяма надеждност благодарение на firmware, оптимизиран за приложения за наблюдение. Поддържа се безпроблемен запис на видео от 64 камери HD и 32 допълнителни AI streams.
Seagate Skyhawk ΑΙ
 
Надеждност и издръжливост
С многобройни предимства в сравнение със стандартните твърди дискове за наблюдение и скорост на натоварване до 550TB / година, предлага невероятна надеждност и издръжливост.
Seagate Skyhawk
 
SkyHawk Health Management
Благодарение на SHM, се подобрява надеждността на системата, тъй като имаш на твое разположение големи възможности за управление или възстановяване.
Seagate Skyhawk
 
3 години Data Recovery Plan
С опционалния 3-годишен Data Recovery Plan можеш да бъдеш спокоен за данните си благодарение на услугите на Seagate.
 
 
Сигурност от първия момент!
Rescue Plan те предпазва от непредвидени събития, с оценка на удовлетвореността на клиентите от 95%. Ако някога имаш нужда от възстановяване на данни, специалистите на Seagate ще проверят устройството ти в безопасна лаборатория (Clean Room), ще възстановят данните ти и ще ти ги върнат (възстановяването на данни зависи от естеството на повредата на устройството). Достатъчно е да регистрираш продукта на сайта на Seagate, за да получиш достъп до 3-годишната програма.
 
 
Усъвършенствано управление
SkyHawk Health Management активно подпомага защитата на материала за наблюдение, предлагайки различни опции за превенция, намеса и възстановяване (SkyHawk Health Management постоянно следи системата, предоставя нотификации и т.н.). Допълнително се предоставя и RAID RapidRebuild™ за 3 пъти по-бързо възстановяване (rebuild) на RAID масива в сравнение с традиционните методи.
 
 
Идеални за multi-bay системи
Вградените сензори RV (Rotational Vibration) на повечето модели позволяват на твърдите дискове SkyHawk AI да запазят високата си производителност в multi-bay системи, предоставяйки успоредно с това възможност на потребителите да разширят мястото за съхранение лесно, когато е необходимо.
 
 
Голяма надеждност
С 2 милиона часа MTBF (Mean-Time Between Failures) и workload rate до 550TB / година, предлага подобрена TCO (обща цена на притежание) в сравнение със стандартните твърди дискове за десктопи и намалени разходи за поддръжка.

  • Характеристики
  • Тип 3.5 inches
  • Вместимост 12 TB
  • Интерфейс на свързване SATA III
  • Maximum RPM 7200 rpm
  • Cache 256 MB
  • Максимална скорост на трансфер 6 Gbit/sec
  • Употреба Surveillance
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >