Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

WD Red Plus NAS HDD 10 TB  

WD Red Plus NAS HDD 10 TB

Поеми предизвикателството с WD Red™ Plus 10TB: проектиран за оптимална съвместимост с NAS, с ексклузивна технология NASware 3.0, 3D Active Balance Plus и 3-годишна ограничена гаранция!

Гаранция - 3 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
599.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4063988

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Със силата да управлява NAS среди в малки и средни фирми, WD Red™ Plus е идеален за съхранение и споделяне на файлове, но също и възстановяване на RAID масив на системи, използващи ZFS и други файлови системи.

Създаден и тестван за NAS системи до 8 слота, WD Red™ Plus ти дава гъвкавостта и увереността да съхраняваш ценните си файлове, в дома или на работното място.

За разлика от стандартните твърди дискове, WD Red™ Plus е създаден, за да намали вибрациите по време на работа, така че в една NAS среда с много дискове заедно, да не причинява щети, които се натрупват с течение на времето и могат да доведат до загуба на данни.

Подобри производителността на NAS системата си с 3-годишна ограничена гаранция и услуги за поддръжка от световна класа за всеки твърд диск WD Red™ Plus.

WD Red Plus 10 TB NAS
 
 
За малки и средни фирми
Стриймвай, архивирай, споделяй данни и организирай цифровото си съдържание с NAS система и WD Red™ Plus твърди дискове, предназначени за лесно споделяне на съдържание с устройства във твоя дом или бизнес. Технологията NASware™ 3.0 повишава съвместимостта на дисковете с твоите мрежи и устройства.
 
 
Технология NASware 3.0
Вземи капацитет до 112TB за твоята NAS система с 8 слота, а с изключителната технология NASware 3.0 на Western Digital можеш да оптимизираш всяко устройство. Вградена във всеки твърд диск WD Red™ Plus, усъвършенстваната технология NASware 3.0 подобрява производителността на съхранението чрез увеличаване на съвместимостта, интеграцията, възможността за ъпгрейд и надеждността.
 
 
3D Active Balance Plus
Двустепенната балансираща технология на Western Digital значително подобрява цялостната производителност и надеждност на устройството. Ако твърдите дискове не са правилно балансирани, това може да причини прекомерни вибрации и шум в системи с няколко диска, да съкрати живота им и да влоши тяхната производителност с течение на времето.
 
 
24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата!
Тъй като NAS системата ти работи непрекъснато, един надежден диск винаги е задължителен. С MTBF до 1 милион часа, WD Red™ Plus е проектиран за среди, които работят по 24 часа 7 дни в седмицата.

  • Характеристики
  • Тип 3.5 inches
  • Вместимост 10 TB
  • Cache 256 MB
  • Интерфейс на свързване SATA III
  • RPM 7200 rpm
  • Употреба NAS
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >