Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Webcam MX Brio Graphite  

Logitech Webcam MX Brio Graphite

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
449.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4418514

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

logitech

MX BRIO
СЪТРУДНИЧЕСТВО. СТРИЙМ. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.

Запознайте се с MX Brio – Ultra HD 4K уеб камерата за сътрудничество и стрийминг. Създадена да представи идеите и работата ви с върхова производителност.

НАШАТА НАЙ-УСЪВЪРШЕНСТВАНА УЕБ КАМЕРА ДОСЕГА

Независимо дали използвате камерата за срещи или стрийм, всичко е винаги ясно с Ultra HD 4K резолюцията. По-големият сензор на MX Brio ви позволява да изглеждате по най-добрия начин с патентованата леща, проектирана от Logitech, плюс оптимизация на изображението с изкуствен интелект за 2 пъти по-добра видимост на лицето и 2 пъти по-фини детайли на изображението при предизвикателни условия на осветление*.


**В сравнение с Logitech Brio 4K при неблагоприятни светлинни условия: 2x експозиция на лицето в среда с висок контраст, 2x по-добра дефиниция на изображението при условия на слаба светлина.
logitech
logitech

ДО 2 ПЪТИ ПО-ФИНИ ДЕТАЙЛИ НА ИЗОБРАЖЕНИЕТО И ВИДИМОСТ НА ЛИЦЕТО В СРАВНЕНИЕ С BRIO 4K*

Уверете се, че ви виждат дори при предизвикателни условия на осветление, като например при слаба светлина или когато лицето ви е в контражур. Подобренията на изображението, базирани на изкуствен интелект, захранван от база данни с лица, автоматичната експозиция, намаляването на шума в изображението и автоматичната корекция на бялото гарантират, че ще продължите да изглеждате и да се представяте по най-добрия начин.


*В сравнение с Logitech Brio 4K при предизвикателни светлинни условия: 2x експозиция на лицето в среда с висок контраст, 2x дефиниция на изображението при условия на слаба светлина. Тест, проведен от независима агенция през декември 2023 г.

ПРЕДСТАВЕТЕ СЕБЕ СИ И РАБОТАТА СИ ОТЛИЧНО НЕЗАВИСИМО ОТ СВЕТЛИНАТА

Поднесете идеите си кристално ясно благодарение на Ultra HD 4K резолюцията при 30 кадъра в секунда или 1080p при 60 кадъра в секунда с нашия най-усъвършенстван сензор за уеб камера досега, със 70% по-големи пиксели* за живи истински цветове и по-отчетливо качество на изображението.


*В сравнение с Logitech Brio 4K при предизвикателни светлинни условия: 2x експозиция на лицето в среда с висок контраст, 2x дефиниция на изображението при условия на слаба светлина.
logitech
logitech

ВИЕ ИЗБИРАТЕ КАК ДА СЕ ПРЕДСТАВИТЕ С ФИНИ КОНТРОЛИ

Настройте фино изображението точно както желаете с набор от персонализирани настройки. Регулирайте светлината, баланса на цветовете, ISO чувствителността, скоростта на затвора, нюанса, яркостта и др. Така изображението ще бъде точно според желанието ви в зависимост от светлинните настройки и условията. Или просто оставете автоматичния режим да се погрижи за това.

СПОДЕЛЕТЕ РАБОТАТА СИ

Споделете идеите си и покажете мисловния си процес с режима Show*. Просто наклонете MX Brio надолу – изображението автоматично ще се обърне, така че работата ви ще се вижда точно както вие я виждате.


*Софтуер Logi, достъпен за Windows и macOS на logi.com/mxbriosw.
logitech
logitech

НЕКА ЧУЯТ ВСЯКА ДУМА

Двойните насочени микрофони на MX Brio намаляват фоновия шум – Вие и вашите идеи ще бъдат чути ясно и отчетливо дори в шумни условия.

ВГРАДЕНО КАПАЧЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Защитете поверителността си, като просто завъртите вграденото капаче за поверителност, за да блокирате камерата напълно между срещи и разговори.

logitech

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШЕТО ИЗЖИВЯВАНЕ

Сдвоете MX Brio със софтуера Logi, за да отключите опции за персонализиране от следващо поколение. Чрез приложението Logi Options+ или G HUB можете да персонализирате видеото си и да добавите контроли за срещи и стрийминг към вашите Logi устройства. Така избирате това, което работи най-добре за вас.


БЪДЕТЕ ВСЕОБХВАТНИ С MX ЕКОСИСТЕМАТА

Свържете MX Brio с вашите MX клавиатура и мишка – така контролите ви за срещи и стрийминг ще са на един клик разстояние. Заглушете микрофона си, изключете камерата или регулирайте силата на звука с бутони на мишката си, създайте интелигентна команда за превключване към режима „не ме безпокойте“ при започване на срещи и други.

УДОБСТВО И СЪВМЕСТИМОСТ

MX Brio е съвместима с Windows, macOS или Chrome OS. Сертифицирана е за Zoom, Microsoft Teams, Chromebook, Google Meet и Streamlabs.


НАМЕРЕТЕ ВАШАТА MX НАСТРОЙКА

MX Brio е съвместима с Windows, macOS или Chrome OS. Разгърнете потенциала си с комбинация от MX решения, които работят най-добре за вас. Независимо дали сте творчески професионалист, работите в движение, искате да се чувствате добре или да създадете най-продуктивното си работно пространство, MX решенията са тук за вас.

logitech
logitech

ВЪРХОВА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ. ОТГОВОРНО ПРОЕКТИРАНА.

Нашата цел? Да създаваме устойчиви продукти. Това означава, че докато обновяваме нашето ново поколение продукти, ние намаляваме техния въглероден отпечатък по всякакъв начин – от цялостната им конструкция до най-малкия компонент. Всичко това с нулеви компромиси откъм качество и производителност.


Пластмасовите части в MX Brio включват сертифицирана рециклирана пост-потребителска пластмаса — 82% за Graphite и Black и 75% за Pale Gray (без опаковката). Това означава, че даваме втори живот на остарялата пластмаса от стара потребителска електроника и спомагаме за намаляване на въглеродния отпечатък на нашите продукти.


Знаете ли, че производството на алуминий е енергоемко? Ето защо алуминият в MX Brio е нисковъглероден — произведен с възобновяема енергия. Красота с по-малък въглероден отпечатък.


Не е само съдържанието... Хартиената опаковка на MX Brio е произведена от FSC-сертифицирани гори и други контролирани източници. С избора на този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на световните гори.


Бъдете спокойни – въглеродното въздействие на вашата MX Brio е сведено до нула. Освен че е устойчиво създадена, ние също така компенсираме остатъчното си въздействие, като подкрепяме горските стопанства, възобновяемите енергийни източници, както и общностите, засегнати от климатичните промени.

>

  • Характеристики
  • Резолюция на видео 4K/30 fps
  • Микрофон Да
  • Свързване USB Type-C
  • Други характеристики Капаче за поверителност. Намаляващи шума микрофони
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >