Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Foscam Web Camera W21  

Foscam Web Camera W21

С USB свързване, Plug & Play функция, капак за защита на поверителността и съвместимост с всички популярни платформи!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
35.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3494837
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
USB интерфейс на свързване, съвместимост с различни операционни системи, резолюция Full HD: уеб камерата Foscam W21 подобрява комуникацията ти!

Лека, с ергономичен дизайн и въртяща се основа, можеш да я използваш навсякъде, във всеки един момент, като разполага с капак, гарантиращ конфиденциалност. Работи почти с всички приложения за телеконференции (като Zoom или Skype), така че да подготвиш и проведеш всяка среща със завидна лекота!

Оптичното поле от 84 градуса позволява да се виждат двама души, като може да се монтира на стативи или други съвместими стойки, осигурявайки стабилността на картината!
 Web Camera Foscam W21
 
 
Максимална продуктивност!
Вдъхни живот и цвят на онлайн комуникацията си с уеб камерата с висока резолюция Foscam W21. Със сензор F23 1/2,9” (FOV 84°) за видео с Full HD резолюция (1920 x 1080) при 30 кадъра/секунда, автоматично фокусиране (autofocus) и вграден микрофон, осигурява комуникация с чиста картина и отличен звук, във всяка секунда от разговора ти! Лека и с интелигентен дизайн, за гъвкавост и лесно пренасяне!
 
 
Съвместимост с различни платформи!
Идеална за онлайн обучение, видео разговори, streaming и други online дейности, които изискват живо предаване на картина и звук, уеб камерата Foscam W21 е съвместима с платформи като Zoom, Skype, YouTube и други. Също така е съвместима с операционни системи Windows (Windows 7 или по-нова версия), macOS и Android (Android 5.0 или по-нова версия).
 
 
Навсякъде, във всеки един момент!
Покажи най-доброто от себе си във всеки видео разговор, където и да се намираш. Разполага с 84-градусово оптично поле, подходящо за един или двама души. Изключително гъвкава, може да се монтира на статив (продава се отделно). Включва предпазен капак, запазвайки твоята поверителност, а благодарение на интерфейса на свързване USB (UVC/UVA), предоставя максимална съвместимост с по-стари, както и с нови компютърни системи!

  • Характеристики
  • Резолюция на видео 1920 x 1080 pixels
  • Резолюция на снимка 2.0 megapixels
  • Автофокус Да
  • Микрофон Да
  • Максимален брой fps 30 fps
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >