Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Web Camera Brio 500 Off White  

Logitech Web Camera Brio 500 Off White

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
219.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4066391

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Покажи най-доброто от себе си във всяка среща. Brio 500 гарантира, че винаги изглеждаш и звучиш естествено по време на срещи, така че да можеш да се свързваш бързо с другите.
Web Camera Logitech Brio 500 Off White
 
 
Покажи най-доброто от себе си
Чувствай се уверен във всяка хибридна среща с една уеб камера, която внася индивидуалност и лекота в твоя офис. Автоматичната корекция на яркостта и шумопотискащите микрофони гарантират, че изглеждаш и звучиш чисто и естествено във всяка среща, в която участваш.
 
 
Бъди напълно присъстващ
Присъеди се към всяка бизнес среща, чувствайки се уверен и ангажиран с една уеб камера, която ти позволява да бъдеш най-добрият. RightSight центрира камерата върху теб, което ти позволява да стоиш и да се движиш по време на срещи, без да напускаш рамката. Тази функция изисква потребителите да изтеглят и използват Logi Tune.
 
 
Кристално чист глас
Увери се, че колегите ти чуват какво имаш да кажеш, дори когато нямаш слушалки с микрофон. Шумопотискащите микрофони филтрират околния звук и усилват гласа ти, за да се чуваш ясно ти, а не шумът около теб.
 
 
Презентирай работата си
Използвай иновативната функция за презентация, за да завъртиш камерата надолу и да покажеш скици, текуща работа и други елементи на бюрото си. Включената стойка разполага с ένα μαξιλάρι μικροαναρρόφησης, която захваща камерата за задната част на монитора, позволявайки ти да правиш бързи настройки с едната ръка. Изтегли безплатно Logi Tune, за да активираш функцията за презентация.
Web Camera Logitech Brio 500
 
Създадена за срещи
Участвай лесно в среща, използвайки предпочитаното от теб приложението за видео разговори. Brio 500 е съвместима с повечето платформи за видеоконференции и е сертифицирана за използване с Microsoft Teams, Google Meet, Zoom.
Web Camera Logitech Brio 500
 
Моментална поверителност
Завърти интегрирания затвор за поверителност, за да блокираш напълно камерата, когато не искаш да те виждат. Проектиран да защитава твоята поверителност. Проектиран за лесна работа.

  • Характеристики
  • Резолюция на видео 1920 x 1080 pixels
  • Микрофон Вграден
  • Интерфейс на свързване USB Type-C
  • Автофокус Да
  • Дължина на кабела 1.5 m
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >