Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

SanDisk Dual Drive 64 GB USB Stick  

SanDisk Dual Drive 64 GB USB Stick

Със свързване USB-C 3.1 (Gen 1) и USB-A, SanDisk Ultra Dual Drive Go прехвърля файлове от твоя смартфон, таблет или PC с лекота и скорост до 150MB/s!

Гаранция - 5 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
19.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3350916
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Един лесен начин да правиш backup и да прехвърляш файловете си на всяко съвместимо устройство - смартфон, таблет и PC!
 
Със свързване USB-A и USB-C 3.1 (Gen 1), SanDisk
Ultra Dual Drive Go ти помага да създаваш резервни копия на файлове или да ги прехвърляш на Type-C устройство или обратното. 
 
С вместимост 64GB и скорости на четене, които достигат 150MB/s, ще можеш да виждаш и използваш файловете които носиш със себе си на момента, а със SanDisk Memory Zone App (съвместим с Android 5.0 и следващи версии) ще можеш да ги управляваш с уникална лекота!
 
SanDisk Ultra Dual Drive Go 64GB
 
 
Два порта, един SanDisk Ultra Dual Drive Go!
Ultra Dual Drive Go на SanDisk ще прехвърля файлове от лаптопа на смартфона ти с едно движение. С вместимост 64GB и портове USB-A и USB-C 3.1 (Gen 1), ще носиш всички необходими файлове със себе си и ще ги прехвърляш с лекота на лаптопа си или на съвместимо smart устройство!
 
 
Освободи си място за ново съдържание!
Stories от Instagram, 4K видео и time lapse, MP3s, снимки с висока резолюция от пътешествията: вградената памет на устройството ти се пълни неконтролируемо. Време е да действаш, свързвайки SanDisk Ultra Dual Drive Go към порта USB-C, прехвърляйки файловете си и освобождавайки ценно пространство. Със скорост до 150MB/s трансферът се осъществява за секунди!
 
 
Практичен Swivel Design
Прибери я в чантата или джоба си, без страх. SanDisk Ultra Dual Drive Go е изработена така, че да предпазва накрайниците USB-A/USB-C, когато си в движение. Можеш да поставиш флашката на ключодържателя при ключовете си, за да знаеш винаги къде се намира. Така ще бъде на твое разположение винаги, когато искаш да освободиш място на устройството си, дори когато си on-the-go!

  • Характеристики
  • Вместимост 64 GB
  • Интерфейс на свързване USB-C
  • Съвместимост Smartphone/ Tablet
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >