Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

KIOXIA External SSD Exceria Plus 2TB  

KIOXIA External SSD Exceria Plus 2TB

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
339.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4395751

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Серията KIOXIA EXCERIA PLUS Portable SSD комбинира елегантен и неподвластен на времето дизайн с технологията solid state drive на KIOXIA от висок клас, която използва памет flash 3D BiCS FLASH™, за да осигури скорости на четене до 1050MB/s.

Подходящ за създатели на съдържание и потребители, които се намират в движение, серията EXCERIA PLUS Portable SSD дава приоритет на мобилността и сигурността с антивибрационно покритие, което побира до 2TB данни в дланта на ръката ти.

KIOXIA EXCERIA PLUS Portable SSD
 
 
Елегантен и стилен
Файловете ти вече са с теб навсякъде. Серията KIOXIA EXCERIA PLUS Portable SSD подчертава както дизайна, така и мобилността с приятен, заоблен алуминиев корпус. С джобен размер, елегантната серия преносими SSD дискове на KIOXIA предлага компактно, лесно за използване място за съхранение за потребители, търсещи неподвластен на времето дизайн в своя "мобилен начин на живот".
 
 
Съвместимост
Съвместим с Windows, macOS, iPadOS, Android™ OS, PS4, PS4 Pro, PS5 и Xbox Series X|S, преносимите KIOXIA EXCERIA PLUS Portable SSD разполагат с USB Type-C® (следва стандарта USB 3.2 Gen 2), който позволява лесно и бързо прехвърляне на видеа 4K или снимки с висока резолюция. Всеки преносим SSD KIOXIA EXCERIA PLUS включва кабел Type-C към Type-A и Type-C към Type-C, за да се гарантира, че устройството работи както на модерни, така и на по-стари системи.
 
 
Изключителна издръжливост
Отговаряйки на военните спецификации MIL-STD за тестване на падане, устройството за съхранение разполага с удароустойчив корпус без движещи се части, което го прави изключително издръжливо. Алуминиевият корпус също така позволява ефективно разсейване на топлината при интензивни натоварвания. И за спокойствие можеш да защитиш с парола до 2TB данни (дори ако загубиш устройството, данните ти са защитени).
 
 
Памет 3D Flash с върхова технология
Всеки EXCERIA SSD е изработен с BiCS FLASH™ във вертикално подредена клетъчна структура, която осигурява иновативно изживяване при съхранение с ниска консумация и висока скорост на трансфер на данни.
 
 
Защита с парола за достъп
SSD Utility позволява защитата на данните ти с парола за достъп (би било добре да се направи справка с документа Password-Protection-Confirmation.pdf за правилно използване на защитата с парола). Актуализирането на приложението е силно препоръчително, за да увеличиш максимално производителността и контрола "Percentage Life Left" (процент оставащ живот). SSD Utility Management Software.

  • Характеристики
  • Вместимост 2 TB
  • Интерфейс на свързване USB 3.2 / USB Type-C
  • Максимална скорост на четене 1050 MB/Sec
  • Максимална скорост на запис 1000 MB/Sec
  • Размер 10.5 x 4.5 cm
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >