Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Transcend SSD ESD230C 960GB  

Transcend SSD ESD230C 960GB

Външен SSD диск с размера на кредитна карта, съвместим с Windows и Android!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
269.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3291979

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Перфектна комбинация от мобилност и надеждност, ESD230C на Transcend е преносим SSD 960GB, който предлага високи скорости на трансфер на данни и голяма сигурност.

С размер на кредитна карта, ESD230C се побира в портфейла ти и е идеален избор за всички, които желаят да носят важни файлове със себе си.

В опаковката има кабели USB Type-C към Type-C и USB Type-C към Type-A, така че да го свързваш към всички твои устройства.

Turbo-X
 
 
Трансфер на файлове на момента!

ESD230C 960GB разполага с USB 3.1 Gen 2 и поддържа протокола UASP (USB Attached SCSI Protocol), предоставяйки скорости на трансфер до 520MB/s. Със свързване USB Type-C и кабел от Type-C към Type-C и от Type-C към Type-A, така че да го свързваш към всяко устройство - десктоп, лаптоп, таблет или смартфон.

 
 
Минималистичен, лек и преносим!

ESD230C 960GB идва с размер на кредитна карта, с височина само 9,6mm, така че можеш да го носиш в чантата или портфейла си, тъй като заема минимално място. Благодарение на повърхността, която не се надрасква, портативният SSD ще остане елегантен и безупречен дори след много пътувания.

 
 
Увеличи мястото за съхранение!

Серията ESD230C предлага модели с вместимост до 960GB, по този начин ти осигурява достатъчно място за backup, както и за файловете, снимките или 4K видеата ти.

 
 

Софтуер Transcend Elite

Transcend Elite е усъвършенстван софтуер, съвместим с macOS, Windows и Android, който ти помага да управляваш данни. Наличен като приложение, можеш да го изтеглиш безплатно от уебсайта на Transcend и от Google Play Store. Разполага с възможности за създаване на backup, криприране на данни, сихнронизация на файлове и създаване на резервни копия (backup) в cloud.

  • Характеристики
  • Вместимост 960 GB
  • Интерфейс на свързване USB 3.0
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >