Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
External HDD 2.5" Backup Plus 5TB One Touch Silver
ProductPhoto_1942603

Seagate External HDD 2.5" Backup Plus 5TB One Touch Silver  

Seagate External HDD 2.5" Backup Plus 5TB One Touch Silver

Модерен дизайн, вместимост 5TB, малки размери, усъвършенствани функции за backup и гъвкава съвместимост, всичко за сигурността на данните ти!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
239.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3595102

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Снимки, филми, документи, данни от компютъра, смартфона, конзолата ти. Дигиталният ни свят се състои от хиляди малки и големи файлове, които се увеличават всекидневно с бързи темпове.

От Seagate вярват, че управлението на тези файлове, независимо от коя платформа произлизат, трябва да става бързо, лесно, ефективно и най-главното, без допълнително финансово натоварване. Затова създават премиум серията преносими твърди дискове с голям капацитет Backup Plus Portable, която ще ти помогне да балансираш нещата.

С изчистен, но модерен дизайн и гъвкав интерфейс на свързване (USB 3.0/2.0) позволяват лесното съхранение на всички твои необходими данни, като се придружават от специален софтуер, за да правиш backup копия на Windows и Mac системи с един клик!
Turbo-X
 
 
Изтънчен стил, голяма вместимост!
Новата серия преносими твърди дискове Backup Plus Portable на Seagate идва с модерен дизайн и алуминиева конструкция, допълвайки идеално твоя стил, за да съхраняваш и пренасяш годишните данъчни документи или непрекъснато нарастващите колекции със снимки с висока резолюция!
 
 
Интерфейс на свързване USB 3.0
С вместимост до 5TB, външните твърди дискове от серията Backup Plus Portable предоставят съвместимост със стандартите USB 3.0 и USB 2.0, така че да можеш да ги използваш out-of-the-box с нови и по-стари десктопи/лаптопи, както и с операционни системи Windows и macOS.
 
 
Създаване на backup копия
В дома или в офиса, каквито и да са нуждите ти, преносимите дискове Backup Plus Portable предлагат серия полезни инструменти, за да създаваш backup копия с един клик. Предоставят ти възможност да програмираш автоматични резервни копия (Customisable Backup & Auto Sync) на почасова, дневна, седмична или месечна база, както и клониране на папки за непрекъснато, професионално управление на твоите файлове.
 
 
Сигурност от първия момент!
Независимо дали те интересуват снимки от ценен момент, или презентация на жизненоважно произведения, Rescue Plan те предпазва от непредвидени събития, с оценка на удовлетвореността на клиентите 95%. Ако някога имаш нужда от възстановяване на данни, специалистите на Seagate ще проверят устройството ти в безопасна среда (Clean Room), ще възстановят данните ти и ще ти го върнат (възстановяването на данни зависи от естеството на повредата на устройството).

  • Характеристики
  • Тип 2.5 inches
  • Вместимост 5 TB
  • Интерфейс на свързване USB 3.0
  • Цвят Сребрист
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >