Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
HDD External 2.5" 5TB My Passport Black
ProductPhoto_1942603

WD HDD External 2.5" 5TB My Passport Black  

WD HDD External 2.5" 5TB My Passport Black

Любимата серия външни твърди дискове My Passport на WD има нов дизайн, скоростен порт USB 3.2 (Gen 1) и софтуер WD Discovery™, за да контролираш данните си - online и offline!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
299.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3351572

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Преносимите дискове от серията WD My Passport ти дават възможност да пренасяш файловете си безопасно. Разполагат с модерен дизайн, за да подхождат на съвременните лаптопи и десктоп компютри. 
 
Предварително конфигурирани за Windows 10 (могат да се конфигурират и за други операционни системи, в зависимост от нуждите ти), така че да можеш да ги използваш веднага, разполагат със защита с код за достъп и криптиране на файлове (256-bit AES) на ниво материал, пазейки снимки, видеа, документи и други файлове далече от любопитни погледи. 

Със софтуер WD Backup™ и бърз порт Superspeed USB (USB 3.2 Gen 1) позволяват създаването на backup (резервни копия) по лесен начин, а с WD Discovery™ предоставят връзка с популярни платформи (Facebook, Dropbox, Google Drive и др.), за да организираш съдържанието си по-лесно от всякога!

С вместимост 5TB и 3 години гаранция, можеш да съхраняваш файловете си безопасно, дълго време!
External HDD WD My Passport
 
 
Тънък дизайн!
Преносимите дискове от серията My Passport идват с обновен дизайн и се побират в дланта на ръката ти. Подхождат напълно на най-съвременните модели компютри. Налични са в много цветове, за да откриеш този, който подхожда на личния ти стил и готови за използване out-of-the-box, предоставяйки необходимите кабели за свързване (SuperSpeed USB), инструкции за бързо стартиране и софтуер!
 
 
Backup на момента!
За снимките, видеата или служебните документи, софтуерът WD Backup™ (който се включва в приложението  WD Discovery™) ти позволява да предпазваш важните данни чрез автоматична процедура по съхранение. Просто изтегли софтуера WD Backup, свържи диска към компютъра си и задай желания почасов, дневен или месечен график за създаване на резервни копия!
 
 
Код за достъп и криптиране на съдържание!
Софтуерът WD Discovery™ осигурява поверителност на файловете ти, с възможност за създаване на код за достъп по твой избор. Така се улеснява активирането на защитата с код за достъп и криптиране на материал с AES 256-bit, пазейки данните ти от любопитни погледи.
 
 
Social friendly!
С помощта на софтуера WD Discovery™ се свързваш лесно и бързо с популярни социални мрежи и cloud услуги за съхранение - като Facebook, Dropbox и Google Drive - за да качваш, организираш и споделяш снимки, видеа и документи с преносимите дискове от серията WD My Passport и да създаваш резервни копия (backup) на online социалния си живот!

  • Характеристики
  • Тип 2.5 inches
  • Вместимост 5 TB
  • Интерфейс на свързване USB 3.2
  • Максимална скорост на трансфер 5 Gbit/sec
  • Цвят Черен
  • Опаковка Retail
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >