Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

WD My Cloud Home 4TB  

WD My Cloud Home 4TB

Създай свой собствен cloud с вместимост 4TB, за да имаш достъп до всичко във всеки един момент, където и да се намираш!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
449.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2767686

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

My Cloud Home на WD с вместимост 4TB ти дава възможност да създадеш свой собствен cloud, да го запълниш с личните си мигове, но и с работни проекти, да го синхронизираш с мобилните си устройства и компютрите, и естествено, да имаш достъп до всичко във всеки един момент, където и да се намираш. Що се отнася до backup на видеа и снимки от твоя смартфон, толкова е лесен, че става автоматично в края на всяко изтегляне. Можеш да имаш личен cloud и разбира се, далече от «рискови» online локации… Your personal cloud с My Cloud Home!

Turbo-X
 
 

С My Cloud, cloud става твой!

Новите My Cloud Home устройства се свързват директно към домашния ти Wi-Fi рутер, предоставяйки ти възможност да съхраняваш и организираш лесно цифровото си съдържание. Вече можеш да откриеш всичко на едно централно място с безжичен достъп отвсякъде, дори когато си извън дома, без допълнителни разходи, без сложни настройки.

 
 

Файловете ти са винаги с теб

Където и да се намираш, вече имаш достъп до файловете си чрез приложението My Cloud на твоя смартфон или с приложението за десктоп, както и през MyCloud.com за още по-голямо улеснение. Преглеждай файловете си, споделяй ги, съхранявай нови в твоя My Cloud Home, достатъчно е да имаш достъп до интернет.

 
 

PC или Mac, правиш backup!

С My Cloud Home имаш пълна съвместимост с всички компютри, независимо дали са Windows PC, или Mac. Това ти дава възможност да правиш backup на всички формати, без значение каква е операционната система или какъв brand е. Забрави за сложните настройки, тъй като My Cloud Home е напълно съвместим с Windows Backup за твоите компютри с Windows и Time Machine за Mac.

Turbo-X
 

Вместимост 4TB

С вместимост 4TB, имаш достатъчно място, за да съхраняваш личните си файлове и да направиш backup на компютъра си, така че да не загубиш нищо.

Turbo-X
 
Автоматичен backup на снимки и видео

Сега можеш да запазваш снимките и видеата от смартфона си автоматично на My Cloud Home, за да имаш повече свободно място.

Turbo-X
 

Защитени файлове

Съдържанието и файловете ти ще бъдат защитени от недискретните погледи, като определиш уникална парола за акаунта си в My Cloud Home, като app на смартфона ти поддържа и touch ID.

Turbo-X
 

Stream навсякъде

Сега видеата ти се възпроизвеждат безпроблемно на всяко устройство, използвайки My Cloud Home app за смартфон и десктоп или с всяко устройство през MyCloud.com

  • Характеристики
  • Вместимост 4 TB
  • Порт Ethernet Да
  • USB 3.0 Да
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >