Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

LaCie 14TB d2 Professional  

LaCie 14TB d2 Professional

Скорост до 290MB/s, вместимост 14TB с диск Seagate® IronWolf Pro и порт USB-C (USB 3.2 Gen 2 до 10 Gb/s) за максимална гъвкавост и съвместимост!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4036743

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

SEE THE EVOLUTION: от 1997 устройствата за съхранение от серията LaCie d2 обслужват една цел: сигурното съхранение и скоростния трансфер на голям обем данни, комбинирайки усъвършенствана технология, креативност и изтънчен дизайн!

С подписа на известния индустриален дизайнер Neil Poulton, корпус от алуминий за издръжливост във времето и вместимост 14TB, външният твърд диск LaCie d2 Professional е идеално допълнение към всеки SSD-based преносим и all-in-one компютър.

Съвместим с портове USB4, USB 3.0, Thunderbolt™ 4, Thunderbolt™ 3 и iPad (изисква се iPad OS 14 или следваща версия, iPad Pro 3-то поколение, iPad Air 4-то поколение и по-нови модели).

LaCie d2 Professional Desktop Drive 14TB
 
 
Постижения и сигурност!
Във вътрешността на d2 Professional се намира висок клас твърд диск IronWolf Pro от Seagate® — и това е "тайната рецепта", за да постигнеш целите си и сроковете. Поддържайки работно натоварване до 300TB на година, този твърд диск е специално проектиран за висока скорост (7200 RPM), безпроблемно управление на енергията, огромен капацитет и надеждност 24x7. И за пълно спокойствие се покрива от 5 години гаранция.
 
 
Гъвкав интерфейс на свързване USB-C
Като професионалист - създател на съдържание боравиш с голям обем чувствителни данни, следователно качеството и скоростта на периферията ти са от голяма важност. Със свързване USB-C (USB 3.2 Gen 2 до 10Gb/s) и вместимост до 20TB, моделите от серията LaCie d2 предлагат достатъчно място за създаването на големи библиотеки с видеа (4K/FHD) и снимки (RAW) с висока резолюция, със скорости до 290 MB/s (Read/Write), така че да обработваш материалите си в Lightroom или Premiere безпроблемно.
 
 
Работи и с iPad
Свързването на LaCie d2 Professional към порта USB-C на iPad осигурява допълнително място за съхранение на устройството ти и ти позволява да имаш достъп до всички файлове директно от неговия дисплей — толкова е лесно!
 
 
Услуги за възстановяване на данни
Когато се случи неочакваното — като повреда от вода или природно бедствие — Seagate® Rescue Data Recovery Services ти помага да се защитиш срещу загуба на данни и разходи за възстановяване, така че да можеш да работиш по-комфортно и да се чувстваш по-сигурен.

  • Характеристики
  • Вместимост 14 TB
  • Интерфейс на свързване USB-C
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >