Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

LaCie d2 Professional 8TB  

LaCie d2 Professional 8TB

Скорост до 240MB/s, вместимост до 10TB с дискове Seagate® BarraCuda® Pro и USB 3.0 (USB-C to USB-A) за абсолютна съвместимост!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
689.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3402347

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
От 2 десетилетия устройствата за съхранение от серията LaCie d2 обслужват една цел: сигурното съхранение и скоростния трансфер на голям обем данни, комбинирайки усъвършенствана технология, креативност и изтънчен дизайн!

С подписа на известния индустриален дизайнер Neil Poulton, корпус от неръждаем алуминий за издръжливост във времето и вместимост 8TB, LaCie d2 Professional е идеално допълнение към всеки SSD-based преносим и all-in-one компютър.
Backup Lacie d2 Professional 8TB
 
 
Постижения и сигурност!
С порт USB 3.0 (USB-C to USB-A) за скорости, които достигат 240 MB/s и отлична съвместимост с PC/Mac, това е първата серия продукти на LaCie, която използва устройства за съхранение (HDDs) от серията Seagate® BarraCuda® Pro за още по-голяма производителност и надеждност, с петгодишна ограничена гаранция с програмата Rescue Data Recovery Services за защита на данните ти!
 
 
Креативност без компромиси!
Като създател - професионалист боравиш с голям обем чувствителни данни, следователно качеството и скоростта на периферията ти са от голяма важност. С вместимост до 10ΤΒ, моделите от серията LaCie d2 предлагат достатъчно място за създаването на големи библиотеки с видеа (4K/FHD) и снимки (RAW) с висока резолюция, със скорости до 240 MB/s, така че да обработваш материалите си в Lightroom или Premiere безпроблемно!

  • Характеристики
  • Вместимост 8 TB
  • Интерфейс на свързване USB-C
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >