Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Seagate HDD External 2.5" Basic 1TB Black  

Seagate HDD External 2.5" Basic 1TB Black

Външен твърд диск 1TB за всички, които се нуждаят от личните си документи и файлове on-the-go! Свързва се чрез USB 3.0 и незабавно увеличава капацитета на твоя PC или Mac!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
109.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4329015

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Преносимият външен диск Seagate® Basic Portable Drive е компактно решение, за да имаш директен достъп до файловете и документите си чрез компютър (PC или Mac), дори и в движение (on-the-go).

Разполага с малки размери и тегло, за да заема минимално място в чантата и не изисква нищо повече от един USB кабел, за да прехвърляш файловете си от и към компютъра. Захранването му се осъществява чрез USB, така че няма нужда от външно захранване.

Освен това веднага се разпознава от операционната система Windows или macOS, така че не е необходимо да инсталираш софтуер или драйвери за работата му. А прехвърлянето на файлове се осъществява чрез drag-and-drop. Със Seagate® Basic Portable Drive можеш да се възползваш от високите скорости на трансфер на данни на стандарта USB 3.0. Единственото, което трябва да направиш, е просто да го свържеш към USB 3.0 порт.

 
 
Store & go!
С преносимия твърд диск Seagate® Basic Portable Drive, който се побира в джоба ти (има размери 114,8 x 80 x 14,8mm и тегло 170 грама), можеш лесно и бързо да прехвърляш файлове на лаптопа си чрез drag-and-drop, използвайки USB 3.0 интерфейс на свързване. Съвместим е с Windows, Chrome OS и macOS (необходимо е преформатиране).
 
 
Интерфейс на свързване USB 3.0
Трансферът на файлове от и към лаптоп или десктоп конфигурация се осъществява бързо, ако използваш кабел, който се възползва от скоростта на стандарта USB 3.0 (в опаковката е включен кабел). Разбира се, Seagate® Basic Portable Drive е съвместим и с по-старите версии на стандарта.
 
 
Drag & drop!
Независимо дали искаш да освободиш пространство на твърдия диск на твоя компютър с Windows, Mac или Chromebook, или просто да архивираш файловете, за да имаш резервно копие, преносимият твърд диск Seagate® опростява процеса с drag & drop. Толкова е просто!

  • Характеристики
  • Вместимост 1 TB
  • Тип 2.5 inches
  • Интерфейс на свързване USB 3.0
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >