Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Group  

Logitech Group

Създаден за срещи с до 14 души в една зала, с 10x zoom и Full HD видео, съвместим с всеки софтуер за телеконференции!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1699.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2899515

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Всяко помещение може да се превърне в конферентна зала с GROUP на Logitech. Използва се лесно като мобилен телефон и е създаден за срещи с до 14 души в една зала, а опционалните микрофони позволяват да се включат до 20 души.

Plug-and-Play USB интерфейсът на свързване ти позволява да свържеш един лаптоп и да стартираш разговорите веднага, а съвместимостта му с всеки софтуер за телеконференции предоставя уникална гъвкавост.

За телефонни обаждания с изключително качество на звука, не ти остава нищо друго, освен да свържеш мобилното си устройство с високоговорителя на GROUP чрез Bluetooth!

 

Turbo-X
 
 
Гъвкави опции, висока производителност

Направи необходимите настройки на Logitech GROUP, така че да отговаря на оформлението и размера на залата, тъй като предоставя много опции за разполагане на камерата и микрофоните. Използвай камерата върху масата, постави я върху стойка или на стената, използвайки специалния компоненти, който я придружава. Опционалните микрофони разширяват покритието до 8,5 метра!

 
 
Видео с висока резолюция

Използвай GROUP и оживи всяка среща с картина с високо качество 1080p, 30 кадъра/секунда. Компресията H.264 намалява изискванията за по-голяма честотна лента, а 10x zoom осигурява близки планове с изключителна детайлност и рязкост. Сертификатът на обектива ZEISS отговаря на високите стандарти за качеството на видео, а автоматичният фокус оптимизира работата на системата.

 
 
Естествен звук

Всички могат да чуват и да се чуват, благодарение на високоговорителя и двупосочната комуникация на GROUP, които осигуряват ясно и ефективно общуване. Премахването на акустичния резонанс и технологията за намаляване на шума правят разговорите по-естествени, като успоредно с това намаляват околния шум.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >