Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Rally Microphone  

Logitech Rally Microphone

Периферни микрофони с технология RightSound за системата Logitech Rally, с практичен бутон и светлинна индикация за заглушаване!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
779.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3114333

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

С елегантен дизайн, нисък профил и конструкция от висококачествени материали, микрофонните модули Rally предоставят изключително чист, естествен звук по време на разговорите.

Всеки микрофонен модул съдържа много насочващи елементи, които се фокусират върху текущия говорещ, като елиминират автоматично нежеланите шумове, които отвличат вниманието.

До 7 микрофона работят заедно, за да образуват микрофонна матрица с последователно аудио покритие за всяка позиция на участниците, когато се намират в по-големи пространства за конференции.

Turbo-X
 
 
Всеки глас се чува чисто

С технологията RightSound и много beamforming елементи във всеки модул, акустичният фокус винаги е върху говорещия в момента. Един микрофон предоставя покритие за до 10 души. По-големите конферентни помещения могат да бъдат оборудвани с до 7 микрофонни модула, които работят в комбинация за приемането и предаването на изключително чист звук до всеки човек на масата.

 
 
Опростено окабеляване

До 7 микрофонни модула Rally могат да се свържат верижно помежду им, само с един кабел, към настолния централен модул Rally. За U-образни маси или окабеляване с един кабел чрез закрепващи пръстени, аксесоарът на централния модул за микрофони Rally предоставя три порта за лесен достъп до контролния бутон за заглушаване.

 
 
Качествен дизайн с нисък профил

Микрофонните модули Rally са елегантни и много малки за изключителния обхват и чувствителността, която предлагат. Технологията RightSound елиминира нежелания околен шум чрез функции за намаляване на ехото, противоплъзгащите повърхности под микрофонните модули допринасят за изолирането на микрофоните от вибрациите на масите (като тези, които се получават при писането на клавиатурата).

 
 
За да се чуват всички еднакво добре

Благодарение на технологиите RightSound, не е необходимо да говориш по-силно, за да се чуваш. Микрофонният модул Rally локализира всеки глас, не само най-силните, така че да се чуват и разбират и говорителите с по-слаби гласове или седящите по-далече. Настолният централен модул Rally може да превключва между акустични лъчи до 125 пъти в секунда, за да улови най-оживените разговори.

 
 
Висока чувствителност

Системата Rally е проектирана с максимална чувствителност за минимални смущения. С поставянето на високоговорителите до екрана и микрофоните близо до участниците в конференцията, системата Rally осигурява по-естествено акустично изживяване, с намалени смущения и без ехо. Но това не е всичко: високоговорителят Rally Speaker разполага с патентована система за окачване, която предотвратява смущения от вибрации и резонанс. Това означава, че може да предложи по-висока чувствителност от настолните конферентни устройства.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >