Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Rally Microphone Pod Hub  

Logitech Rally Microphone Pod Hub

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
599.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3114279

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Конферентната зала, точно както ти харесва: централните модули за микрофоните Rally предоставят на монтажниците гъвкавостта при поставяне на микрофоните практически върху всяка маса в конферентна зала.

Представлявайки едно алтернативно решение на верижното свързване на микрофонни модули помежду им, централният модул за микрофони Rally осигурява три порта, които поддържат всяка комбинация от микрофонни модули или допълнителни централни модули. Фиксиращото оборудване под масата допринася за сриването на кеблите за подредена визия.

Turbo-X
 
 
За маса във всякаква форма

Заличава окабеляването на U-образни или асиметрични маси в конферентните зали, за по-голяма гъвкавост. С три порта за микрофонни модули, централният модул за микрофони Rally подрежда кабелите, така че да поставиш микрофонните модули на удобно разстояние от присъстващите в заседателната зала.

 
 
Възможност за преместване на микрофоните

Централният модул за микрофоните на Rally ти позволява да свържеш всеки модул на микрофона с един кабел. Когато участниците в конференцията пожелаят да преместят някой микрофон, за да направят място на масата или да преместят бутона за заглушаване на достъпно разстояние, могат да го направят, без да дърпат останалите останалите модули.

 
 
Скрити кабели

Премахнете кабелите върху масата между модулите на микрофона, свързвайки ги чрез фиксиращите пръстени на централните модули под масата. По този начин, аудио кабелите не се виждат, за професионална визия.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >