Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech SmartDock  

Logitech SmartDock

Сертифицирана за Skype for Business, системата за телеконференции на Logitech предоставя приятно изживяване по време на разговорите, където и да се намираш!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1349.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2899728

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Свързваш я и се наслаждаваш на комуникация, бързо и лесно, без излишни кабели и допълнителни настройки!

Logitech SmartDock е иновативна система за телеконференция със сертификат Skype for Business, която работи безупречно с всички интегрирани решения и иновации на Microsoft, както и с всички Conference Cams на Logitech. Представлява AV конзола с въртяща се основа, разполага с HDMI с поддръжка на 2 монитора (1080p), три порта USB 3.0, един Gigabit Ethernet и един аудио изход 3.5mm.

Също така, интегрира Kensington lock, за да можеш да спокойно да оставиш своя Surface Pro в помещението, в което е инсталирана. Искаш да споделиш някоя презентация? Свържи лаптопа си към HDMI порта на SmartDock и започни. Толкова е лесно!

 

Turbo-X
 
 
Идеално решение за фирми

Logitech SmartDock представлява идеалното решение за всяка заседателна зала, тъй като е специално създадена за Microsoft Skype for Business, работи безупречно със сертифицирани монитори и камери, и може да стартира телеконференция с натискането на един бутон.

 

 
 
Споделяй съдържание с един клик!

Подготвил си впечатляваща презентация и нямаш търпение да я споделиш с колегите си. Свържи лаптопа си към HDMI порта на Logitech SmartDock и започни презентацията, наслаждавайки се на една позната потребителска среда.

 
 
Максимално добро потребителско изживяване

Инструментите за сътрудничество на Logitech предоставят възможности за лесна инсталация и управление в Microsoft среда. Всички Logitech ConferenceCams са сертифицирани за Skype for Business, осигурявайки едно достъпно решение за всяка конферентна зала. HD видеото и кристалният звук подобряват още повече потребителското изживяване и увеличават значително производителността.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >