Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Speakers 2.0 Rally  

Logitech Speakers 2.0 Rally

Втори високоговорител за свързване към Logitech Rally за богат и чист звук, с покритие, което намалява вибрациите, за да се чува отлично навсякъде в големи зали!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
499.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3114414

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Добави втори високоговорител към Logitech Rally за чист звук в големи зали. С технологиите RightSound, които заличават изкривяването, clipping и вибрациите, колонката Rally прави лесно разбирането на речта, като запазва силата на звука на нива, които позволяват удобното слушане в цялата зала.

 

Turbo-X
 
 
Звук в предната част на залата

С колоните Rally в предната част на залата, гласовете и видеото се излъчват от една и съща посока — и никога зад теб. Благодарение на микрофонните модули Rally на масата и колонките Rally, участниците в конференцията изглеждат естествени и жизнени.

 
 
Покритие, което намалява вибрациите

Интелигентната система разделя модула на колоната под външното покритие, елиминирайки ефективно вибрациите, които могат да се получат от стените и масите. Този дизайн позволява високата ефективност на функцията за премахване на ехото на микрофонните модули Rally, гарантирайки яснотата и стабилността на картината на видеото, дори ако силата на звука е много висока и е активирана функцията zoom.

 
 
Удобно слушане в големи зали

Подобри чистотата, запазвайки успоредно с това силата на звука на ниво, което позволява комфортното слушане от всички в залата. С излъчването на звука от две колони вместо от една, гласът се чува в цялата зала при средно ниво на силата. Постави високоговорителите върху рафт или мебел или ги монитирай на стената.

  • Характеристики
  • Брой колони 2.0
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >