Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Web Camera BCC950  

Logitech Web Camera BCC950

Идеална за видео разговори 1-4 души, покривайки малки работни групи! Съвместима е с популярните приложения и предоставя Full HD резолюция на видео!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
399.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2822512

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Сега малките работни групи могат да осъществяват видеоконферентни разговори във всеки един момент, с картина и звук, които впечатляват. All-in-one BCC950 включва механично движеща се камера с висока резолюция, мощен високоговорител и микрофон. Идеално решение за малки помещения или групи от 1 до 4 души, предоставя лесни настройки и свързване на момента.

Turbo-X
 
 
Идеално решение за работни екипи

С компактен дизайн, не заема много място, така че лесно да обслужва малки работни екипи. С насочващия високоговорител и noise cancelling микрофона, всички членове на екипа чуват и се чуват от разстояние до 2 метра.

 
 
Компактен дизайн

Проектирана е така, че да се свързва лесно и бързо, както и да работи безпроблемно. BCC950 осигурява full duplex звук от вградения високоговорител и HD видео от механично движещата се камера.

 
 
Съвместимост с повечето приложения

Свържи USB кабела на BCC950 към система с Windows или macOS и можеш веднага да започнеш да я използваш с популярните приложения за видеоконференции. Поддържа Skype for Business, Zoom, BlueJeans, Broadsoft, Cisco Jabber, Fuze, LifeSize Cloud и Vidyo.

 
 
Зрителният контакт винаги е по-добър

Независимо дали става въпрос за нов клиент, с който ще разговаряш за първи път чрез видео обаждане, за поддръжка на вече съществуващ клиент, или за сътрудничество с външен партньор или членове на екипа, които се намират извън офиса, зрителният контакт винаги е по-добър. BCC950 ти помага, тъй като освен изключително качество на картината и кристален звук, е механично движеща се, превръщайки всяко твоя видеоконференция в удобна процедура.

  • Характеристики
  • Резолюция на видео 1920 x 1080 pixels
  • Широкоъгълен обектив Да
  • Автофокус Да
  • Микрофон Вграден
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >