Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Web Camera Brio 4K Stream Edition  

Logitech Web Camera Brio 4K Stream Edition

Оптимизирана за стрийминг и видео разговори с 4K Ultra HD резолюция, с два микрофона и съвместимост с Windows Hello!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
419.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2749327



Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Logitech BRIO ти дава възможност да записваш видео с резолюция 4K Ultra HD и честота на опресняване до 30fps, като може да достигне и 90fps при резолюция 720p. Вградените технологии RightLight 3 и HDR ти предоставят изключителни кадри при всякакви светлинни условия, като е съвместима и с функцията Windows Hello на Windows 10, отключвайки системата ти с инфрачервения сензор за разпознаване на лице, с който разполага. Интегрира два микрофона и може да се свързва към системи с Windows и macOS.

Turbo-X
 
 
Записваш и стрийваш на 4K Ultra HD

Logitech BRIO ти дава възможност за запис с резолюция 4K Ultra HD на 30fps, 1080p до 60 fps и 720p до 90fps. Така осигурява възможно най-високо качество на кадрите. Вече предаваш кристални видеа с изключително висока резолюция и честота на опресняване, уникално качество и възможност за zoom до 5x, за да виждаш всичко.

 
 
Ярки кадри навсякъде

Реализираш запис на видео, телеконферентни обаждания или streaming при всякакви светлинни условия. С Logitech BRIO имаш възможно най-добрите резултати, независимо дали се намираш в стая със слабо осветление, или на открито при пряка слънчева светлина. Интегрира технологиите RightLight 3 и HDR, показвайки всеки детайл на сянка или на светло.

 
 
Сигурност и удобство

BRIO на Logitech разполага с инфрачервен сензор за разпознаване на лице, който се съчетава със софтуера за разпознаване на лице Windows Hello на Windows 10 за максимална сигурност. Сложи край на паролите за достъп, тъй като можеш да се свържеш веднага, усмихвайки се на обектива на BRIO.

Turbo-X
 
Два микрофона

Два вградени многопосочни микрофона с технология за премахване на шума, за да записва качествен звук във всяка ситуация.

Turbo-X
 
Свържи я навсякъде

Можеш да я свържеш към системи с Windows 7, Windows 8.1 и Windows 10, както и към системи с macOS 10.10 или по-нови версии.

  • Характеристики
  • Резолюция на видео 4K/30 fps / Full HD/60 fps / HD/60 fps
  • Автофокус Да
  • Микрофон Да
  • Други характеристики Face Tracking
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >