Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech Web Camera C930e  

Logitech Web Camera C930e

Видео разговори с кристална картина, Full HD резолюция, широкоъгълен обектив и пълна съвместимост със Skype for Business!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2822520

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

С Logitech C930e ще се наслаждаваш на видео разговори с високо качество на картина и звук във всяка среда, дори и в условия на слабо осветление. Разполага с широкоъгълният обектив с оптично поле на 90 градуса. Предоставя висока резолюция 1080p и компресиране на изображението H.264, за да не се нуждаеш от голям bandwidth от връзката ти с интернет. Проектирана е също и за бизнес среда, поддържайки най-популярните приложения.

Turbo-X
 
 

Кристална картина

Logitech C930e интегрира обектив с оптично поле на 90 градуса, функция за изместване, наклон, цифров zoom до 4x и поддръжка на технологията RightLight 2. Резултатът е видео с висока рязкост във всякаква среда, дори в условия на слаба светлина.

 
 

Високо качество

Logitech C930e предоставя изключително ясно видео и събеседникът ти получава кристална картина, дори когато връзката ти с интернет не осигурява голям bandwidth. Създадена е за Skype for Business и поддържа компресия H.264 и UVC 1.5, така че да минимизира използването на ресурси от компютъра и мрежата.

 
 

Съвместимост с повечето приложения

Просто свържи USB кабела на C930e към система с Windows или macOS и можеш веднага да започнеш да я използваш с популярните приложения за видео разговори. Поддържа Skype for Business, Zoom, BlueJeans, Broadsoft, Cisco Jabber, Fuze, LifeSize Cloud и Vidyo.

  • Характеристики
  • Резолюция на снимка Full HD
  • Focus Auto focus
  • Широкоъгълен обектив Да
  • Микрофон 2
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >