Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Amazon Echo Dot 5 White  

Amazon Echo Dot 5 White

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4111818
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С разпознаваем дизайн, дискретен размер и Dual-band Wi-Fi, Amazon Echo Dot 5-то поколение ти казва часа, позволява ти да управляваш съвместими smart устройства с гласа си, да се наслаждаваш на аудиокниги и подкасти от Amazon Music, Apple Music и Spotify , както и да се наслаждаваш на любимата си музика чрез streaming или Bluetooth®.

С високоговорител 1,73" (front-firing) за още по-добро качество на звук, но и smart функции в дома ти, новият член на семейство Echo може да се побере дори на най-малките места и е готов да отговори на въпросите ти, да включи осветлението, да регулира термостата и да се свърже с други Echo високоговорители.

Благодарение на 100% рециклируемата опаковка, 100% рециклираната полиестерна нишка след употреба и 55% рециклираната пластмаса след употреба, Amazon Echo Dot 5 не само е smart, но и екологичен!

* Поддръжка на гласови команди на следните езици: английски, френски, немски, японски, италиански, испански, португалски, пенджаби и маратхи. За музикалните платформи/услуги се изисква активен акаунт.

Amazon Echo Dot 5 BLU
 
 
Малък размер, големи възможности
Най-известната smart колонка на Amazon разполага с елегантен дизайн и подобрен високоговорител за жив звук навсякъде в дома ти. Бъди информиран с помощта на Alexa и контролирай всички съвместими домашни smart устройства с едно твое движение.
 
 
"Alexa, play today’s hits"
Echo Dot 5-то поколение разполага с оптимизиран високоговорител, осигуряващ по-ясни вокали и по-дълбок бас за богат звук. Просто помоли Alexa да пусне музика, подкасти и аудиокниги и се наслади на динамично аудио изживяване навсякъде в твоя дом.
 
 
Alexa се радва да ти помогне!
Направи живота си по-лесно у дома: Alexa ще ти помага през целия ден с актуализации за времето и новини, hands-free таймери и напомняния, както и с отговори на въпросите ти. Може дори да ти разказва вицове!
 
 
Стартирай рутинни процедури с едно движение!
В комбинация със съвместими лампи, термостати и много други, Echo Dot ти позволява да контролираш умния си дом, използвайки гласа, движението или вътрешната температура. Създай рутинни процедури за включване на осветлението или пускане на музика в определено време или когато влезеш в стаята.
 
 
Натисни за пауза на музиката или отлагане на известията
С едно натискане можеш да поставиш на пауза някоя песен, да прекратиш обаждане или да спреш хронометъра. Имаш нужда от още няколко минути сън? Просто натисни за отлагане (snooze). За да намали консумацията на енергия, Echo Dot 5-то поколение преминава в режим на ниска енергийна консумация, когато е неактивен.
 
 
Проектиран да защитава поверителността
Alexa и всички устройства Echo са проектирани с множество нива на защита на данните ти. Високоговорителите Echo имат бутон, който изключва напълно микрофона. Освен това имаш пълен контрол над всичко записано и можеш да го изтриеш, когато пожелаеш.
Echo Dot + Echo Dot
 
Echo Dot + Echo Dot
Изпълни дома си с музика, използвайки съвместими устройства Echo в различни стаи.
Echo Dot + Fire TV
 
Echo Dot + Fire TV
Гледай телевизия с отличен звук, когато настроиш Alexa Home Theater със съвместими устройства (необходимо е закупуването на Fire TV).
Echo Dot + eero wifi router
 
Echo Dot + eero Wi-Fi
Разшири покритието на Wi-Fi и се сбогувай с прекъсванията и буферирането, когато си свързан към мрежа, съвместима с eero (продава се отделно).

  • Характеристики
  • Категория Voice Assistant
  • Други характеристики Voice Assistant: Amazon Alexa. App: Alexa App
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >