Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Amazon Echo Pop Anthracite  

Amazon Echo Pop Anthracite

С нов процесор и AI характеристики, дигитален асистент Alexa, високоговорител 1,95", Bluetooth®, Dual-band Wi-Fi и поддръжка Matter!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
99.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4312503
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Страхотен за спални и малки пространства, достатъчно малък, за да се слее и достатъчно мощен, за да се открои, новият умен високоговорител Echo Pop носи експертния опит на Amazon и уменията на Alexa на върха на пръстите ти — предоставяйки по-богат, по-силен звук!

Помоли Alexa да възпроизвежда музика, аудио книги и подкасти от любимите ти платформи, като Amazon Music, Apple Music, Spotify и други. Свържи се чрез Bluetooth® за streaming в цялото ти пространство.

Alexa може да задава таймери, да проверява времето, да чете новините, да осъществява обаждания, да отговаря на въпроси и много други (не започва да слуша, докато устройството ти не чуе да казваш "Alexa" и светлинната лента не стане синя). Контролирай лесно умни, съвместими домашни устройства с гласа си.

Текстилната част на това устройство е направена от 100% рециклирана нишка (PCR), а металната част е от 80% рециклиран алуминий. Опаковката му е 100% рециклируема.

 Amazon Echo Pop Anthracite
 
 
Музика и Alexa. Перфектната комбинация.
Намери цвят, който подхожда на стила ти, намери място, което пасва на пространството ти – без значение колко е малко – и пусни песен, която подхожда на момента, просто като използваш Alexa.
 
 
Наслаждавай се на любимите си мелодии и не само!
Придай на стаята си уникални вибрации с пълнообхватния front firing високоговорител на Echo Pop. Просто помоли Alexa да пусне любимата ти музика, подкасти, аудиокниги или да те отпусне с медитация, подходящи за сън звуци и много други.
 
 
Alexa може да помогне
Подготви се за деня с актуализации за времето и новините, спазвай графика си с таймери и напомняния, поддържай контакт с hands-free разговори и задоволявай любопитство си с отговори на въпроси и вицове.
 
 
Направи всяко пространство умно
Добави гласов контрол към всеки контакт със smart plug или управлявай съвместими интелигентни домашни устройства. Включи диско топка, за да започне партито, намали светлините, за да създадеш атмосфера за филм или усили термостата на излизане.
 
 
Подхожда на всяка стая
Комбинирай съвместими устройства Echo, за да се заобградиш с музика Multi-room или създай вътрешна комуникация, за да провериш съквартиранта си, без да се налага да крещиш по коридора. Разшири WiFi покритието и се сбогувай с прекъсванията и буферирането, с вградения eero в съвместима мрежа eero WiFi.
 
 
Alexa има опит
С десетки хиляди умения Alexa може да ти помогне да правиш повече или по-малко - като да възпроизвеждаш успокояващи звуци, да се информираш за новините, да проверяваш музикалните си познания и други. Просто кажи: "Alexa, кои са най-добрите ти умения?"
 
 
Акцент върху поверителността!
Устройствата Alexa и Echo са изградени с множество нива на защита на поверителността. От бутона за заглушаване на микрофона и камерата и вградения капак (в зависимост от дизайна на модела), до възможността за изтриване на гласови записи и търсения, имаш пълна прозрачност и контрол върху изживяването си!

  • Характеристики
  • Категория Voice Assistant
  • Други характеристики Voice Assistant: Amazon Alexa. App: Alexa App
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >