Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Amazon Echo Show 5 3rd Gen 2023 Blue  

Amazon Echo Show 5 3rd Gen 2023 Blue

Нов процесор, подобрен звук, дисплей 5,5", камера, допълнителен микрофон и съвместимост с интелигентни домашни устройства: Echo Show 5 (2023) се превръща в контролен център на всеки умен дом!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
155.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4441206

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С бърз процесор и Amazon AZ2 Neural Edge, сензорен дисплей 5,5" (960 x 480 pixels), Dual-Band WiFi AC, Bluetooth® (A2DP, AVRCP), вграден пълноспектърен високоговорител (1,7"), камера 2MP, поддръжка на гласови команди, smart нотификации и напомняния, родителски контрол и съвместимост с услуги като Prime Video, Amazon Music, Netflix, Apple Music, Spotify и други (ако са налични), 3-тото поколение Echo Show 5 ще се превърне в контролен център на всеки умен дом.

Дигиталният асистент Alexa, по-умен от всякога, е готов да отговори на въпросите ти и да ти помогне да правиш повече неща, още по-лесно (напр. да ти помогне с ежедневните задачи, да готвиш с рецепти стъпка по стъпка). С над 100 000 умения, той на твое разположение, за да направи живота ти по-лесен!

Запази контакт със семейството и колегите си, осъществявай видео разговори, научи последните новини, слушай музика, гледай видеа и управлявай лесно домашните си smart устройства — с Amazon Echo Show 5 3-то поколение (2023).

Amazon Echo Show 5 (3rd Gen) WHT
 
 
Малък размер, голяма функционалност
Echo Show 5 (2023) разполага с дисплей 5,5", така че да можеш да виждаш новините и времето с един поглед, да осъществяваш видео разговори, да проверяваш съвместими камери, да стриймваш музика и предавания и много други. Настройвай аларми и таймери с гласа си и създай рутини, за да можеш да персонализираш начина, по който се събуждаш и разпускаш.
 
 
Всички твои любими мелодии, още по-добри!
Echo Show 5 (2023) включва подобрен високоговорител, предоставяйки по-чисти вокали и по-дълбок бас за по-реалистичен звук. Просто поискай от Alexa да възпроизвежда музика, подкасти, аудио книги или да стриймва любимите ти предавания и се наслади на динамично аудио изживяване.
 
 
Помага ти да направиш дома си по-комфортен
Най-бързият Echo Show 5 (2023) ускорява отговорите на Alexa, така че можеш незабавно да управляваш интелигентния си дом - като например да изключиш съвместими умни лампи, без да ставаш от леглото. Можеш също да програмираш рутини или дори да ги стартираш с движението си. Когато влезеш в стая, лампата може да се включи или да започне да възпроизвеждане на музика.
 
 
Провери дома си по всяко време
Използвай вградената камера, за да наблюдаваш семейството си, домашните животни и много други, дори когато не си у дома. Можеш да видиш външната врата от Echo Show 5 (2023) със съвместими домофони (Video Doorbells). Използвай Alexa Together, за да подпомогнеш близките си с персонализирани известия (стойката се продава отделно).
 
 
Остани във връзка със семейството и приятелите
Осъществявай видео разговори hands-free с роднини, приятели и колеги, които разполагат с Echo Show или Alexa. Прави съобщения до съвместими устройства Echo в твоя дом и използвай Drop In за вътрешна комуникация между стаи или с любими контакти Alexa (стойката се продава отделно).
 
 
Похвали се със снимките си
Използвай Amazon Photos, за да превърнеш началния екран на устройството си в дигитална рамка за снимки. Гледай снимките си с друго съдържание на началния екран или като слайдшоу.
Protecting Privacy
 
Акцент върху поверителността!
Устройствата Alexa и Echo са изградени с множество нива на защита на поверителността. От бутона за заглушаване на микрофона и камерата и вградения капак, до възможността за изтриване на гласови записи и търсения, имаш пълна прозрачност и контрол върху изживяването си!
Parental Control
 
Учене, игра, създаване
Направи Alexa подходяща за деца, без допълнителни разходи! Активирай родителски контрол с Amazon Kids в настройките на екрана на 3-то поколение Echo Show 5 или в Alexa app на твоя мобилен телефон. Alexa веднага ще започне да отговаря с подходящи за деца фрази и думи, ще "филтрира" неподходящо съдържание (напр. от песни) и ще деактивира възможността за пазаруване. Родителите могат също да активират възможността да разговори само с конкретни контакти, да задават времеви ограничения и, разбира се, да контролират всяка дейност.
Sustainable Design
 
С мисъл за околната среда
Amazon проектира устройствата си така, че да бъдат по-устойчиви – от това как са изработени до начина, по който клиентите ги използват. С плат, изработен от 100% рециклирана полиестерна нишка, конструкция от 100% рециклиран алуминий, 100% рециклируема опаковка и ниска консумация на енергия при неактивност.

  • Характеристики
  • Категория Voice Assistant
  • Други характеристики Application: Alexa App. Voice Assistant: Amazon Alexa
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >