Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Amazon Echo Studio  

Amazon Echo Studio

С Dolby Atmos, технология за обработка на пространствено аудио, поддръжка на гласови команди за Alexa и най-добрия звук от smart високоговорител на Amazon до момента, Echo Studio преобръща представите!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
649.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4211251

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Enjoy An Immersive Audio Experience: с технология за обработка на пространствен звук, Echo Studio на Amazon предлага още по-завладяващо аудио изживяване. За стерео форматите технологията за обработка на пространствен звук създава по-широка и по-завладяваща звукова "сцена". 5-те високоговорителя произвеждат мощен бас с динамични средни и изключително чисти високи. Технологията Dolby Atmos добавя пространство, яснота и дълбочина.

Стриймвай любими песни от Amazon Music, Apple Music, Spotify, Tidal и други платформи (необходим е активен абонамент). Ще имаш достъп до 90 милиона песни във формати за компресия без загуба (HD или Ultra HD) и избрани песни spatial audio, като Dolby Atmos.

Amazon Echo Studio "усеща" автоматично акустиката на дома ти, оптимизирайки възпроизвеждането за възможно най-добри резултати.

Amazon Echo Studio
Smart Home Hub
 
Вграден Smart Home Hub
Можеш да поискаш от Alexa да контролира устройствата Zigbee и Matter, да пуска музика, да чете новини и да отговаря на въпроси.
Protect Your Privacy
 
Проектиран да защитава поверителността
Amazon не се занимава с продажба на личните ти данни. Създаден с множество нива за управление на поверителността, Echo Studio също така включва бутон за заглушаване на микрофона.
Family In Sync
 
Синхронизира цялото семейство
Позволява ти да използваш всички устройства Alexa като интерком, във всяка стая на дома, с Drop In и Announcements.
 
 
Най-добрият високоговорител Echo до днес!
Никога досега не си чувал Echo като това. Echo Studio е единственият високоговорител от серията, който създава завладяващ, триизмерен звуков пейзаж, предоставяйки ти звук със студийно качество от всяка посока. Можеш също така да помолиш Alexa да настрои аларми, да контролира (съвместими) интелигентни домашни устройства, да провери времето, да пусне песен и други.
 
 
Накарай музиката да звучи невероятно
Човешките уши "се интересуват" от произхода на звука. Echo Studio превръща тази еволюционна реалност в революционно предимство. Пет стратегически разположени високоговорителя произвеждат звук, който изпълва помещението, изпращайки различни части от песента към ушите ти от различни посоки. Чуй музиката така, както е възнамерявал изпълнителят.
 
 
Изживей насладата от звука, който изпълва помещението
Технологията за обработка на пространствен звук е пригодена да съответства на акустичния дизайн на Echo Studio, със стерео смесване и пространствена виртуализация, за да достави завладяващ звук със студийно качество за стерео и системи за домашно кино. С технологията Room Adaption, Echo Studio автоматично анализира акустиката на стаята, оптимизирайки възпроизвеждането за отличен звук, независимо къде се намира.
 
 
Наслаждавай се на любимо аудио съдържание
Стриймвай любимата си музика, подкасти и аудиокниги с Amazon Music, Apple Music, Spotify и други. Освен това, абонаментът за Amazon Music Unlimited ти дава достъп до милиони песни с Ultra HD качество и до бързо нарастваща пространствена аудио колекция.
 
 
Вграден Smart Home Hub
Свържи се и управлявай умния си дом с вградения Smart Home Hub. Просто включи съвместимите smart устройства и кажи "Alexa, открий моите устройства". Alexa автоматично ще ги открие и конфигурира, така че да можеш да управляваш лампи, контакти и други с гласа си. Echo Studio също поддържа всяко Works with Alexa устройство чрез множество протоколи — включително Zigbee и Matter.
 
 
Alexa ще се радва да помогне
Улесни живота си вкъщи. Използвай гласа си, за да определяш хронометри, да добавяш елементи към списъци и да създаваш календарни събития и напомняния. Можеш също да проверяваш новините, времето и трафика. Поискай спортни резултати, работно време на ресторанти или друга информация.
 
 
Прави повече със сдвояването на устройства
Свържи безжично Echo Studio с устройства, които са съвместими с Fire TV, за да създадеш изживяване на домашни кино. Пускай музика на много устройства Echo с multi-room или осъществи сдвояване с втори високоговорител Echo Studio или Echo Sub за още по-силен и по-богат звук.
 
 
Проектиран да защитава поверителността ти
Устройствата Alexa и Echo са създадени с множество нива на защита на поверителността. Например, Echo Studio има бутон за деактивиране на микрофон, който изключва електронно микрофоните. Също така имаш контрол върху гласовите си записи. Можеш да ги слушаш или изтриеш по всяко време.

  • Характеристики
  • Категория Voice Assistant
  • Други характеристики Voice Assistant: Amazon Alexa. Application: Alexa App
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >