Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

HTC VR Glasses Vive Pro V.2 Full Box  

HTC VR Glasses Vive Pro V.2 Full Box

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2799.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3620123

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
HTC Vive Pro е най-способната и пълноценна система за виртуална реалност, създавана някога. Проектирана е да задоволи и най-взискателните VR потребители - от големи офис среди до комфорта на твоя хол. Vive Pro надминава всички очаквания и реализира най-вълнуващото VR изживяване, което човек може да изпита днес.

Виж разликата с Vive Pro и изцяло новите екранни панели, които чрез ясната си картина те откарват в най-бурните ти фантазии. С 1440 х 1600 pixels на око (2880 х 1600 pixels комбинирано), супер богатите цветове и детайли предметите оживяват както никога преди. Това означава, че Vive Pro има 37% PPI увеличение и 78% увеличение на пикселите в сравнение с оригиналния Vive. В допълнение на подобрената оптика, възглавничките за лицето и новата подложка за нос блокират още повече светлина, което подобрява чувството за присъствие, когато използваш Vive Pro. Контурите на възглавничките прилягат на всяко лице, а подложката за нос приляга на всяка форма благодарение на новия си дизайн вдъхновен от листата на цветята.

Vive Pro включва слушалки с висока резолюция с пространствен 3D звук, които доставят едно уникално потапяне във VR средата. Ултра точния тракинг, трептящите цветове и супер реалистичните звуци създават свят, който те пренася във всяка обстановка за секунди. Мощният усилвател е способен да захрани високо-импедантни слушалки, създавайки слухови пейзажи, които ще променят света ти. Двата микрофона позволяват активно заглушаване на страничните шумове като включват режим на "предупреждение" и "разговаряне", така че да чуваш средата около теб без да е необходимо да сваляш очилата.

Oculus Quest 2 256GB

  • Характеристики
  • Тип VR Glasses
  • Опаковка HTC Vive Pro очила, 2 x базови станции V2 2018, 2 x контролери V2 2018, Линк бокс V2 2018
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >