Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Oculus Meta Quest Pro 256GB  

Oculus Meta Quest Pro 256GB

Революционните сензори за смесена реалност позволяват на Quest Pro безпроблемно да взаимодейства между виртуалния свят и физическото пространство около потребителя!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
2199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4424344

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Meta Quest Pro са най-новите и най-модерни VR/XR очила Oculus до момента. Те са по-малки, по-леки и по-мощни от своя предшественик (Quest 2). Революционните сензори за смесена реалност позволяват на Quest Pro безпроблемно да взаимодейства между виртуалния свят и физическото пространство около потребителя.

Усъвършенстваният преден капак на Meta Quest Pro гарантира, че потребителят може лесно да гледа през очилата, за да види физическото пространство около тях, превключвайте без усилие между виртуалния свят и физическата среда. Смесената реалност дава възможност на компаниите и организациите, наред с други неща, да показват примери за дизайн и концепция. Например, можеш да преминеш през къща или сграда, преди да е построена, или можеш бързо да вдигнеш небостъргач, за да видиш конструкцията под сградата.

Meta Quest Pro има нов процесор Snapdragon XR2+. Малко по-мощен е от процесора в Meta Quest 2 и Pico 4. Освен това Meta Quest Pro има 256 GB памет като стандарт, 12 GB RAM памет, 10 VR/AR сензора (включително разширено проследяване на лица и очи), пространствено аудио и се предлага с два контролера Meta Quest Pro.

Final Fantasy IX Nintendo Switch

  • Характеристики
  • Тип VR Glasses
  • Вградена памет 256 GB
  • Процесор Snapdragon XR2+
  • RAM памет 12 GB
  • Други характеристики 10 усъвършенствани VR/MR сензора
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >