Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

dji Mavic 3 Pro Cine Premium Combo  

dji Mavic 3 Pro Cine Premium Combo

С камера Hasselblad 4/3 CMOS + Dual Tele Cameras, продължителност на полета до 43 минути, HD Video предаване от 8km, поддръжка на Apple ProRes, 1TB SSD, APAS 5.0 и многопосочна система за избягване на препятствия!

Гаранция - 2 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
9199.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4238885

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Inspiration in Focus: DJI Mavic 3 Pro разполага със система от три камери, която въвежда нова епоха за категорията Camera Drone, включвайки три сензора и лещи с различни фокусни разстояния.

Оборудван с камера Hasselblad (4/3 CMOS) и две телекамери (Dual Tele Cameras), Mavic 3 Pro буквално "отключва" нови перспективи за снимане, позволявайки ти да се насладиш на още повече творческата свобода, да заснемаш спиращи дъха пейзажи, да изследваш изкуството на фотографските истории и да създаваш кино шедьоври!

С максимално време за полет от 43 минути, поддръжка Apple ProRes и на трите камери (отнася се за DJI Mavic 3 Pro Cine), забележителни характеристики по отношение на заснемането на видео (5.1K/50fps, 4K/120fps, 10-bit D-Log, HLG, Night Shots, Hyperlapse и т.н.), многопосочно откриване на препятствия и система APAS 5.0, 1080p видео предаване /60fps в реално време от разстояние до 15 километра (DJI O3+), съвместимост с приложението LightCut и поддръжка на FPV — трябва да го видиш, за да повярваш!

DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo включва контролера DJI RC Pro и DJI Mavic 3 Pro Cine, който поддържа запис на видео във формат Apple ProRes и разполага с 1TB SSD. Идеалният избор за професионална въздушна фотография.

DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo
Triple Camere
Камера
Тройна
Включва камера Hasselblad 20MP (4/3 CMOS), камера Medium Tele 48MP (1/1.3" CMOS) и камера Tele 12MP (1/2" CMOS) с възможност за заснемане на видео до 5.1K/50fps (отнася се за Hasselblad).
3x Axis Gimbal
Gimbal
3-axis (механичен)
Камерата на дрона се разполага на механична 3-осова база, за по-голяма стабилност и точност, позволявайки движение Tilt от -140° до 50°, Roll от -50° до 50° и Pan от -23° до 23°.
Live View Quality
Live View Quality
FHD
Наслади се на предаване на живо с качество 1080p/30fps или 1080p/60fps чрез системата DJI O3+ и безжичния контролер, с максимално разстояние на предаване до8km (CE).
Max Flight Time 43min
Максимално време за полет
43 минути
С максимална височина на излитане 6km, максимална скорост при издигане 8m/s, максимална скорост при спускане 6m/s и максимална хоризонтална скорост (без вятър) 21m/s, времето за полет достига 43 минути (100% батерия).
GPS + Galileo + BeiDou
Системи за навигация
GPS + Galileo + BeiDou
Диапазонът на точност по отношение на вертикалното разположение достига ±0,5m (GNSS positioning), а по отношение на хоризонталното разположение достига ±0,5m (high-precision positioning).
 
 
Hasselblad Camera | Несравнима детайлност
Mavic 3 Pro наследява камерата Hasselblad 4/3 CMOS на серията Mavic 3. Въпросната камера поддържа 12-bit RAW снимки с естествен динамичен обхват до 12,8 стопа, изобразявайки невероятни детайли. Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) прецизно улавя цветовете, възприемани от човешкото око, като прави зашеметяващи кадри без необходимост от сложни предварително зададени настройки за цветове. Новият режим 10-bit D-Log M поддържа запис до един милиард цвята. Дори в условия на висок контраст, като изгрев и залез, предоставя естествени цветови нюанси с уникални детайли — за пълноспектърно визуално изживяване.
 
 
70mm Medium Tele Camera | Динамично рамкиране
Medium Tele Camera 70mm (48MP, F2.8, оптичен zoom 3x) е подходяща за различни обекти и сцени. Компресира дълбочината на полето и фокуса, за да подчертае обекта и да създаде солиден визуален "център на тежестта", придавайки на движението на камерата неповторимо усещане за пространство. Просто се фокусирай върху вдъхновението и остави Mavic 3 Pro да изнесе "концерт" от светлина и сенки пред очите ти.
 
 
166mm Tele Camera |  Следвай увеличението...
Подобрената телекамера разполага с по-висока резолюция и по-голяма бленда F3.4. Поддържа запис на видео 4K/60fps с оптичен zoom 7x и снимки 12MP (1/2" CMOS). Хибридният zoom може да достигне дори 28x. Потопи се в богатите детайли на изображението.
 
 
Удължено време за полет
Mavic 3 Pro предоставя до 43 минути време за полет (с постоянна скорост 32,4 km/h в среда без вятър на морското равнище, докато нивото на батерията достигне 0%), като ти дава по-голяма увереност да летиш по-далече и да прекарваш по-малко време в притеснение за нивото на батерията. Изпълни всяка стъпка, от планирането на маршрута на полета до композирането на кадъра, всичко това по време на един полет.
 
 
Многопосочно откриване на препятствия и APAS 5.0
Mavic 3 Pro гарантира, че летиш безопасно и създаваш спокойно. Осем широкоъгълни сензора (vision sensors) работят безпроблемно с високоефективен Vision Computing Engine за точно откриване на препятствия във всички посоки и планиране на безопасна траектория на полета, така че да ги избегнеш.
 
 
"Флагманът" в предаването на видео
DJI O3+ осигурява разстояние на предаване до 15km (на открито, без смущения) със стабилни сигнали, представяйки една по-кохерентна картина на камерата. Може да предава на живо 1080p/60fps HD, което прави Mavic 3 Pro по-отзивчив към твоя контрол и предоставя по-реалистично изживяване на екрана.
 
 
Smart изживяване при полет
С Waypoint Flight, Mavic 3 Pro автоматично начертава траектория на полета въз основа на предварително зададени точки от потребителя и може да ги повтори точно. Настрой го да лети във всяка посока, без постоянно да натискаш контролните лостове с Cruise Control. Това прави полета на големи разстояния лесен и помага за намаляване на трептенето по време на ръчно управление за по-плавно движение на камерата. И накрая, режимът за автоматично връщане (RTH) му позволява да определи безопасен маршрут обратно към началната си точка. Комбинирайки предимствата на усъвършенствания RTH и на традиционния RTH, Mavic 3 Pro може лесно да заобиколи препятствията по RTH маршрута.
 
 
Приложение LightCut
Свържи Mavic 3 Pro безжично с приложението LightCut на телефона си за бърз преглед на клиповете и обработка с едно докосване на базата на AI без да теглиш материала, спестявайки място за съхранение на устройството си. Изпробвай шаблони, специално създадени за MasterShots и без усилие създавай невероятни въздушни видеа, които впечатляват и предизвикват възхищение.
 
 
Професионалният избор
Mavic 3 Pro Cine предоставя разширени възможности за професионални творци. И трите камери поддържат кодиране Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422 и Apple ProRes 422 LT. Също така разполага с вграден SSD с капацитет 1TB (предварително конфигуриран) и кабел за трансфер на данни за допълнително улеснение.
MasteShots
 
MasterShots
Натисни, за да активираш MasterShots и Mavic 3 Pro ще снима автоматично, ще редактира, ще добави музикален фон, а след това ще създаде кино материал (поддържа се само от камерата Hasselblad).
FocusTrack
 
FocusTrack
Камерата Hasselblad и камерата Medium Tele 70mm на Mavic 3 Pro поддържат FocusTrack, който включва ActiveTrack 5.0, Spotlight и POI, позволявайки стабилно проследяване на кадри в множество посоки (166-милиметровата телекамера не поддържа ActiveTrack 5.0, но се поддържат Spotlight и POI).
QuickShots
 
QuickShots
QuickShots дава възможност на Mavic 3 Pro да изпълнява различни движения на камерата, като например Dronie, Rocket, Circle и Helix (поддържа се само от камерата Hasselblad).
Panorama
 
Panorama
Mavic 3 Pro може директно да композира панорамна снимка 100MP без загуби, за да заснеме спиращ дъха пейзаж (поддържа се само от камерата Hasselblad).
High-Speed QuickTransfer
 
High-Speed QuickTransfer
С High-Speed QuickTransfer можеш бързо да прехвърляш снимки и видеа на смартфона си, без да свързваш контролера.
FPV Capable
 
FPV изживяване
Camera Drones от серията Mavic 3 могат да се използват с DJI Goggles Integra, DJI Goggles 2 и DJI RC Motion 2, осигурявайки ти забавление и наслада от FPV полета (продават се отделно).

  • Характеристики
  • Камера Да
  • Резолюция на камерата 4K 3840x2160 pixels
  • Резолюция на снимка 48 megapixels
  • Обхват До 28 km
  • Издържа до 43 min
  • Максимална скорост 8 m/s (при издигане)/ 6 m/s (при спускане)/ 43 km/h
  • Съвместимост iOS / Android
  • Сензор 1/1.3" CMOS
  • GPS Да
  • ISO 100 - 6400
  • Скорост на затвора 2 - 1/8000 sec
  • Дистанционно управление DJI RC PRO с вграден дисплей
  • Тегло 960 g
  • Други характеристики Active Track / Return to Home / Mastershots / Focus Track / Obstacle Avoidance / Point of Interest
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >