Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Drone Carbon Black  

Turbo-X Drone Carbon Black

С FHD камера, 2-axis gimbal, усъвършенствани функции, автономия до 12 минути и обхват до 200 метра!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
149.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3159051

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Имаме нов "шампион" в категорията: Turbo-X Drone Carbon е гъвкав и лек дрон с отлични характеристики, сгъваеми рамене, покритие от въглеродни влакна и Full HD камера - готов е да превърне небето в твоето творческо платно!

Въпреки малките си размери, крие напреднали технологии, които го правят един от най-добрите дронове в категорията му, като 2-axis gimbal за статични кадри и записи на видео, 6-осов жироскоп за по-голяма стабилност, функции Follow Me (GPS), Return Home, Headless Flying, Auto Hover и Auto Take Off & Auto Land. Инсталирай специалното приложение (iOS/Android) на твоя смартфон и си готов.

С 12 минути време за полет и обхват, който достига 200 метра, Turbo-X Drone Carbon е идеалният спътник във всички твои приключения!

 

В опаковката се включват: Контролер 2.4GHz (1x), резервни перки (2x), предпазители за перки (4x), практичен калъф за носене (1x) и USB кабел за зареждане (1x).

Turbo-X
Turbo-X
Live Streaming
FHD 1080p

С вградената Full HD камера с резолюция 1920 x 1080 pixels можеш да заснемаш триковете, които правиш във въздуха и да показваш на приятелите си всички твои постижения!

Turbo-X
Стабилност
6-axis

Вграденият барометър за автоматично поддържане на височина и усъвършенстваният жироскоп подобряват стабилността на дрона по 6-те оси.

Turbo-X
Аксесоари
Калъф за носене

Не е необходимо да се тревожиш за пренасянето на твоя дрон. Turbo-X Drone Carbon идва с практичен калъф за носене, който разполага с дръжка и места за корпуса, контролера и резервните му части. 

Turbo-X
Обхват
До 200 метра

Прави въздушна акробатика, снимки и видео с дрона, с обхват, който достига 200 метра (обхватът може да варира в зависимост от условията на околната среда).

 

 
 
Виж света отвисоко!

Управлявай удобно Turbo-X Drone Carbon, където и да се намираш. Интегрира мощна антена (105 dB/m) за безпроблемно предаване на видео - дори от разстояние 200 метра - а благодарение на високия капацитет на батерията и ниското тегло, можеш да го "пилотираш" цели 12 минути!

 

 
 
Smart функции

Turbo-X Drone Carbon разполага с функция за автоматично издигане и приземяване, както и система Auto Hover. Успоредно с това, с режимите Follow Me (GPS), Return Home, Headless Flying и благодарение на вградената 6-осова стабилизация, предоставя чисти изображения и видеозаписи с Full HD резолюция (1080p).

 

 
 
Ще лети, където му кажеш

Управлението му е изключително лесно, така че ще правиш снимки, докато летиш, без никакви затруднения. Специално разработеният контролер на Turbo-Χ Carbon (работи на честота 2.4G) е лесен за използване и позволява поставянето на смартфон, предоставяйки идеално потребителско изживяване и запис на снимки/видео с висока резолюция.

 

Turbo-X
Най-верният ти follower!

Благодарение на режима Follow Me, Turbo-X Drone Carbon ще те следва навсякъде, записвайки всяко твое движение!

Turbo-X
Приземи го

Ако не си много запознат с полетите, специалното iOS/Android приложение ще те улесни! С един клик на функциите Auto Take Off и Auto Land, дронът излита и се приземява безопасно, за да стартираш полетите си, без притеснения.

 

Turbo-X
Функция Headless Flying

С тази функция управлението на дрона се осъществява по отношение на контролера, а не посоката му - напр. ако натиснеш десния лост надолу, дронът няма да се върне назад, а в посоката на контролера.

  • Характеристики
  • Обхват До 200 m
  • Камера Да
  • Резолюция на камерата 1920x1080 pixels
  • Издържа до 12 min
  • Дистанционно управление Да
  • GPS Да
  • Съвместимост Android / iOS
  • Други характеристики Auto Hover / / Auto Return Home / / Auto Take Off / / Follow Me
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >