Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Asus Monitor 32" XG32VC ROG STRIX Curved  

Asus Monitor 32" XG32VC ROG STRIX Curved

Извит монитор 32" за gaming с резолюция WQHD (2560 x 1440 pixels), честота на опресняване 170Hz, FreeSync™ Premium Pro, DisplayHDR™ 400 и ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB™, 1ms)!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
949.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3606910

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Промени gaming нивото с извития монитор HDR на ASUS, ROG Strix XG32VC и спечели предимство в състезателните игри.

ROG Strix XG32VC Gaming Monitor с диагонал 32" и резолюция WQHD (2560 x 1440 pixels) е създаден за взискателния потребител и геймър, който не желае да прави компромис със скоростта за сметка на качеството на картината, и така предлага най-доброто и от двата свята.

Мониторът ROG Strix XG32VC разполага с изключително "бърз" панел с извивка 1800R и честота на опресняване 170Hz, проектиран да предостави както на професионалните геймъри, така и на обикновените потребители, разтърсващо gaming изживяване.

Технологията ASUS Extreme Low Motion Blur (ELMB™, за време за реакция 1ms) в комбинация с технологията Adaptive-sync (поддържа се FreeSync™ Premium Pro, както и adaptive-sync с видеокарти Nvidia GeForce) премахват "ghosting" и "tearing" за изключително чиста картина с високи frame rates.

Всичко това, в комбинация с технологията висок динамичен диапазон (High Dynamic Range, HDR), DisplayHDR™ 400 и поддръжката на по-широка цветова гама DCI-P3, прави ROG Strix XG32VC едно отлично предложение.
ASUS ROG Strix XG32VC Gaming Monitor
Curved Panel
Тип дисплей
Curved VA
Дисплей с извит панел, за да бъде зрителното ти поле на равно разстояние от всички точни на прожекцията. Допълнително, технологията VA осигурява висок контраст и големи зрителни ъгли.
WQHD Resolution
Резолюция
WQHD
Високата WQHD резолюция 2560 x 1440 pixels ти позволява да играеш игри, да гледаш филми, спорт, сериали и онлайн съдържание с превъзходно качество.
 
Γωνία θέασης 178°/178°
Зрителен ъгъл
178°/178°
С широк ъгъл на видимост 178°/178°, за да виждаш перфектно това, което показва дисплеят от всякаква позиция.
Refresh Rate 1ms
Време за реакция
1ms
С време за реакция 1ms, имаш минимален input lag с почти нулево забавяне в гейминга и командите, които даваш. Дори и най-бързите екшън сцени се възпроизвеждат плавно, без неприятно размазване.
HDMI/DisplayPort
Свързване
HDMI/DisplayPort
Свързвай лесно компютри, игрови конзоли, допълнителни монитори чрез наличните портове HDMI и DisplayPort, за перфектна цифрова картина и отличен звук.
 
 
Разтърсваща картина
Извитият панел 32" с WQHD резолюция (2560 x 1440 pixels) предоставя до 77% по-голяма работна повърхност от един дисплей Full HD (1920 x 1080 pixels). Освен това, осигурява съотношение на контраст 3000:1 за страхотни цветове.
 
 
Технология ASUS Extreme Low Motion Blur
Мониторът използва ексклузивната технология на ASUS, ELMB™ (Extreme Low Motion Blur) за време за реакция 1ms, която премахва явления като "smearing" и "motion blur",  така че обектите, които се намират в движение да бъдат по-ясни, а играта - responsive и плавна.
 
 
170Hz ти дават предимство
Наслади се на изключителни графики и безпроблемен gaming! Ще имаш предимство пред опонентите ти в състезателните онлайн игри, независимо дали са от първо лице, racing sims или стратегии.
 
 
AMD FreeSync™ Premium Pro
Технологията AMD FreeSync ™ Premium Pro предоставя върхова производителност, изключително висок динамичен диапазон и ниска латентност, за да ти осигури невероятно HDR gaming изживяване, без компромиси.
т 
 
По-широка цветова палитра
Мониторът предоставя по-широка цветова гама, която достига 90% от DCI-P3 и 125% от sRGB. За да се гарантира прецизност на цветовете, всички монитори на компанията се калибрират фабрично.
 
 
С USB-C Hub
Поддържа предаване на сигнал на изображение DisplayPort и може да се използва като USB hub за свързването на кабелна периферия, за по-подредени бюро с по-малко кабели. Също така, може да се използва за зареждането на твоя мобилен телефон. Благодарение на поддръжката KVM switch, можеш допълнително да използваш клавиатура и мишка, за да контролираш твоя лаптоп или десктоп компютър.
ASUS ROG Strix XG27WQ HDR Gaming Monitor
 
Висок динамичен диапазон (HDR)
Един монитор с технология HDR поддържа по-широка цветова гама и по-висок контраст в сравнение с конвенционалните монитори. 
ASUS ROG Strix XG27WQ HDR Gaming Monitor
 
ASUS Shadow Boost
Технологията ASUS Shadow Boost "осветява" тъмните зони и сенките в света на игрите, без обаче да се "преекспонират" по-ярките зони. Благодарение на тази техника, подобрява цялостната картина, като успоредно с това прави по-лесно локализирането на враговете, които дебнат в тъмните зони.
ASUS ROG Strix XG27WQ HDR Gaming Monitor
 
Топ технологии
С технологията GamePlus имаш допълнителна помощ (Crosshair, Timer, FPS Counter и др.), за да доминираш в играта, докато с GameVisual картината се подобрява с натискането на един бутон. Разбира се, не отсъстват и технологии като Flicker-Free и Ultra-Low Blue Light, за да играеш и работиш комфортно.
ASUS ROG Strix XG27WQ HDR Gaming Monitor
 
Ергономичен дизайн
Регулирай ориентацията, наклона и височината на монитора, в зависимост от нуждите ти за удобна работа и gaming през целия ден.

  • Характеристики
  • Вид Monitor
  • Диагонал 32 inches (81.28 cm)
  • Резолюция 2560 x 1440
  • Технология на дисплея LED с VA матрица
  • Яркост 400 cd/m²
  • Ъгъл на видимост 178°/178°
  • Време за реакция 1 ms
  • Формат 16:9
  • Честота на опресняване 170 Hz
  • Интерфейс на свързване 1xHDMI, 1xDisplay Port, 1xHeadphones Out, 1xUSB-C, 2xUSB
  • Вертикален наклон (Tilt) Да
  • Регулиране на височина Да
  • Тегло 9.3 kg
  • Размери с поставката 71.3 x 55.2 x 27.9 cm
  • VESA 100 x 100
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >