Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

TP-Link WiFi Repeater CPE510  

TP-Link WiFi Repeater CPE510

Гаранция - 3 години

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
119.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3646289

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
CPE510 (5GHz 300Mbps 13dBi Outdoor CPE) на TP-Link е предназначен за изграждане на ценово ефективни решения за безжични мрежи на открито.

Технологията TP-LINK Pharos MAXtream TDMA (Time-Division-Multiple-Access) подобрява производителността throughput, капацитета и намалява забавянето, като прави CPE510 идеален за приложения PTMP.

Системата за централизирано управление, Pharos Control, улеснява значително контрола с устройството, поддържащо различни функции като AP, Client, Bridge, Repeater, AP Router и AP Client Router (WISP). С Passive PoE Adapter се поддържа също захранване Power over Ethernet на разстояние до 60 метра и позволява дистанционно рестартиране на устройството.

CPE510 включва двойно-поляризирана, насочена 13dBi 2x2 MIMO антена и поддържа регулируема мощност на предаване от 0 до 27dBm/500mw. Проектиран за употреба на открито, той разполага с издръжлив външен корпус, сертификат за водоустойчивост IPX5, два Ethernet порта и вграден контакт за заземяване и мълниезащита 6000V, както и защита от ESD (електростатичен разряд) 15KV.
TP-Link CPE510
 
 
Хардуер на корпоративно ниво
С Qualcomm Atheros чипсети от корпоративен клас, антени с голямо усилване и висококачествени материали, специално проектиран корпус и PoE захранване, CPE510 е специално създаден за използване на открито и може да работи безпроблемно при почти всички климатични условия, при околни температури от -30°C до +70°C.
 
 
Усъвършенствана антенна система
CPE510 (5GHz 300Mbps 13dBi Outdoor CPE) на TP-Link включва двойно-поляризирана, насочена 13dBi 2x2 MIMO антена и специален метален рефлектор, който гарантира по-високо усилване и по-ниски шумови смущения.
 
 
Предаване на данни на 15 km
Специално проектирано решение за използване на открито, идеално за предаване на безжични данни на голямо разстояние над 15 km, тествано в реални условия.
 
 
Технология TP-LINK MAXtream TDMA
С нарастването на мащабите на мрежата, конкурирането и колизиите между CPE устройствата и базовите станции ще бъдат толкова големи, че реалната пропускателна способност на мрежата ще падне, което ще влияе сериозно на работата на крайните потребители. За да се смекчат тези въздействия, CPE510 използва технологията MAXtream TDMA.
 
 
Pharos Control
CPE510 се доставя със софтуер за централизирано управление Pharos Control, който помага на потребителите лесно да управляват всички устройства в тяхната мрежа от един компютър. Функции като откриване на устройства, мониторинг на статуса, ъпдейт на фърмуера и поддръжка на мрежата могат да се управляват с Pharos Control.

  • Характеристики
  • Тип Repeater
  • Скорост на трансфер Up to 300 Mbps
  • Честота на работа 5 GHz
  • Интерфейс на свързване 1xRJ45- 10/100 (LAN)
  • Wireless Standards 802.11 a/n
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >