Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
<
PSU RMX Series 850 W 80+ Gold Version 2021
ProductPhoto_1942603

Corsair PSU RMX Series 850 W 80+ Gold Version 2021  

Corsair PSU RMX Series 850 W 80+ Gold Version 2021

Гаранция - 10 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
329.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3764389

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Захранванията RX-M Series на Corsair са изцяло модулни и ти дават възможността да свързваш избирателно кабелите, от които се нуждаеш за компютъра си.

Разполагат с дизайн, който осигурява стабилна работа и безопасност при колебания в електричеството, както и със сертификат 80 PLUS® Gold. Предоставят чиста мощност, която достига 90% от общата производителност. За това допринасят и японските кондензатори 105°C, за дълъг живот и надеждност.

Вентилаторът 135mm с магнитно повдигащ лагер осигурява висока производителност в комбинация с ниски нива на шум. Функцията Zero RPM гарантира почти безшумна работа при ниско или средно натоварване. Сега, можеш да рестартираш компютъра си още по-бързо, консумирайки много по-малко енергия в сравнение с миналото, благодарение на поддръжката на Modern Standby.

Отделните кабели улесняват монтажа или ъпгрейда на твоя компютър, тъй като използваш само необходимите кабели. Захранванията RX-M Series на Corsair са тихи, ефективни и изключително надеждни, за да захранваш системата си дълги години.

CORSAIR RX-Μ Series
CORSAIR CX-Μ Series
Мощност
850W
Предоставя непрекъсната мощност 850W, а в комбинация с активния Power Factor Correction (Active PFC), захранването е готово да поддържа всяко устройство, свързано към PC.
CORSAIR RX-Μ Series
Серия
Corsair RX-M Series™
Серията захранвания TX-M на Corsair позволява селективното поставяне на почти всички захранващи кабели, с естетичен и същевременно практичен резултат.
CORSAIR CX-Μ Series
Тип
Active
Active PFC (Power Factor Correction) осигурява стабилност на напрежението, за да защити устройствата ти от проблеми и колебания в електрическата мрежа.
CORSAIR CX-Μ Series
Сертификат
80 PLUS® Gold
Сертификатът, който гарантира висока производителност и тиха работа. Енергийната ефективност на захранването достига 90% (50% Load).
CORSAIR RX-Μ Series
Тип свързване
Modular
Напълно модулният (modular) дизайн включва отделни кабели. Следователно можеш да свържеш само това, от което се нуждаеш и да имаш организирана вътрешна част на PC за по-добър въздушен поток.
 
 
Качество и сигурност
Проектирани от Corsair в Калифорния, захранванията RX-M Series отговарят на всички съвременни стандарти и осигуряват високо ниво на защита от късо съединение (Short Circuit / OverCurrent Protection), високо напрежение (Over Voltage Power Protection) и спад в напрежението (Under Voltage Protection) на електричеството. Освен това, имат изключително голяма продължителност на живот, която достига 100.000 часа MTBF (Mean Time Between Failure).
 
 
Вентилатор с магнитно повдигане
Вентилаторът 135mm използва лагер с магнитно повдигане и специално проектирани ротори с висока ефективност и нисък шум. С функцията Zero RPM също и при ниско и средно натоварване, вентилаторът се изключва напълно за безшумна работа.
 
 
Модулно захранване
С напълно модулен (modular) дизайн, можеш да използваш само необходимите кабели за по-организирана и подредена вътрешна част, което ще осигури добър въздушен поток в системата за по-ниски работни температури.
 
 
Топология LLC
Топологията LLC с DC-to-DC, която се използва в конструкцията на захранването, предоставя чиста, стабилна и надеждна мощност с намален шум от намотката и отлично представяне с минимални загуби.
 
 
Modern Standby
Благодарение на съвместимостта с режима Modern Standby, можеш да рестартираш компютъра си от режим на готовност изключително бързо, тъй като показва по-добра производителност при ниски натоварвания.

  • Характеристики
  • Тип EPS12V
  • Мощност (Watts) 850 W
  • Енергийна ефективност 90%
  • PFC Active
  • Energy-Efficient 80+ Gold
  • Вентилатор 135 mm
  • Protection Over Current Protection / Over Voltage Power Protection / Under Voltage Protection / Short Circuit Protection
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >