Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Hama Wireless Charger MagCharge  

Hama Wireless Charger MagCharge

С индукционното зарядно устройство MagCharge можеш да зареждаш безжично и едновременно Apple iPhone, AirPods и Apple Watch!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
112.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4148258

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
С индукционното зарядно устройство MagCharge можеш да зареждаш безжично и едновременно Apple iPhone, AirPods и Apple Watch. Зарядното е с вграденен магнитен пръстен, който взаимодейства в магнита в Apple iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro Max и iPhone 12 Pro. По тази причина те лесно се разпознават и позиционизират. Това важи и за безжичното зареждане на AirPods. Слагаш кутията за зареждане с AirPods 2/AirPods 3/AirPods Pro върху подложката и процеса стартира автоматично. За да заредиш Apple Watch, свързваш съответния кабел за зареждане с поставката, закрепваш часовника и го зареждаш.
Индукционното зарядно устройство работи с всички продукти, съвместими с Apple MagSafe и Hama MagLine. Безжичната технология Turbo Fast Charge гарантира по-бързо зареждане, отколкото при конвенционалните технологии за зареждане. Оптимизираният процес на зареждане щади батерията, като по този начин удължава нейния експлоатационен живот. Разполага и с LED индикатор, който дава информация за състоянието на устройството.
Galaxy S23 Ultra Smart Clear View Co Black

  • Характеристики
  • Тип Безжично зарядно
  • Съвместимост Smartphones / AirPods / Apple Watch
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >