Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Creative Sound Card Soundblaster Play! 3  

Creative Sound Card Soundblaster Play! 3

Със звуковата карта Sound Blaster PLAY! 3 ще подобриш звука на твоя лаптоп или PC (Windows/ Mac), свързвайки я към USB порта!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
49.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2679183
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Sound Blaster PLAY! 3 преобразува цифровия звук на твоята система в аналогов и го усилва, като по този начин подобрява аудиото, което предоставя едно стандартно дъно или лаптоп. Тази звукова карта е съвместима с Windows PCs и Mac, като усилвателят и е доста мощен и подходящ за серия от слушалки и headset, без значение дали става въпрос за обикновени слушалки за телефон, или gaming headsets. След като инсталираш Sound Blaster Control Panel ще откриеш много опции, за да настроиш звука си както искаш, като също така разполага с готови профили за определени слушалки.

Turbo-X
Turbo-X
Звукови канали
Stereo

Звукът преминава през два отделни канала, стереофоничен е и ти предоставя страхотно изживяване, без значение дали слушаш музика, играеш игри, или гледаш филми.

Turbo-X
Съвместимост
Windows PC, Mac

Звуковата карта се свързва към твоята система чрез USB и е съвместима с PC и Mac, за да се наслаждаваш на изключителен звук от всеки компютър!

 
 
Просто я свържи!

Свързването на Sound Blaster PLAY! 3 към PC или Mac е изключително лесно и няма да те затрудни. Просто свържи звуковата карта към USB порта на твоята система и си готов да слушаш качествен звук.

 
 
Всички необходими портове

При Sound Blaster PLAY! 3 имаш възможността да свържеш слушалките си към един порт или отделно слушалките и микрофона, без необходимост от Y адаптор. Разполага с всички необходими портове, така че нямаш нужда от друго.

Turbo-X
 
Чуваш дори това, което не можеш да видиш

Активирай Scout режима и изненадай противниците си в играта, тъй като ще чуваш дори и най-отдалечените звуци, като стъпки или далечни изстрели.

Turbo-X
 
Sound Blaster Play! 3 Control Panel

С изключително полезната и опростена програма Sound Blaster PLAY! 3 Control Panel можеш да правиш лесни настройки на звуковата си карта, за впечатляващи ефекти и реалистичен звук във всяка игра!

  • Характеристики
  • Протокол за свързване USB 2.0
  • Изходи Line out
  • Входове Microphone in
  • Signal to Noise Ratio (dB) 90 dB
  • Операционна система Mac OS 10.2 or higher / Windows
  • Кодиране на звука Stereo
  • Други характеристики Честота на семплиране: 96 KHz
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >