Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Galaxy SmartTag2 White  

Samsung Galaxy SmartTag2 White

SmartTag2 идва с обновен дизайн, режим Lost Mode и по-дълъг живот на батерията!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
69.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4337247
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Peace of Mind, Repackaged: с практична форма, която позволява по-лесно закрепване и пренасяне, по-голяма автономия (до 500 дни при стандартна употреба и до 700 дни с пестене на енергия) и сертифицирана устойчивост за използване дори при дъжд (IP67), Galaxy SmartTag2 ти дава възможност да проследяваш ценните си вещи.

Новият режим Lost Mode, предпазна "мрежа" за твоите изгубени предмети и оптимизираният Compass View въвеждат още по-интуитивен начин за локализиране — осигурявайки лесен достъп до информацията за контакт на законния собственик и информация за посоката с интелигентни визуални напътствия.

Големият пръстен подобрява издръжливостта на продукта, използвайки метал във вътрешната му част за по-голяма гъвкавост. Може да поддържа аксесоари като ключодържатели.

Загубени ключове? Откриване на багаж? Грижа за деца или възрастни хора? Проследяване на автомобил? Galaxy SmartTag2 предлага още повече удобство и открива всичко!

Samsung SmartTag2 White
 
 
Издръжлива батерия
Вече можеш да се наслаждаваш на възможностите на Galaxy SmartTag2 за по-голям период от време, благодарение на новия енергоспестяващ режим (Power Saving Mode), който е наличен успоредно с подобрения нормален режим (Normal Mode). С Power Saving Mode, батерията на Galaxy SmartTag2 издържа до 700 дни, два пъти по-дълго от предишните модели Galaxy SmartTag. Дори в Normal Mode, автономията на батерията достига 500 дни, 50% увеличение спрямо предишните модели. Чрез гъвкаво превключване между двата режима можеш да следиш всичките си ценни вещи - от ключовете на колата до велосипеда - за по-дълго време.
 
 
Елегантен дизайн
Компактният размер на Galaxy SmartTag2 има за цел да улесни използването му. Големият пръстен подсилва устойчивостта му, използвайки метал във вътрешната част за по-голяма гъвкавост и възможност да се поставят различни аксесоари — като ключодържател — които от своя страна могат да бъдат прикрепени към чанти и багаж. Издръжливостта на Galaxy SmartTag2 е подобрена до IP67 за устойчивост на вода и прах, за да следиш предметите си дори в по-трудни условия на средата. Като собственик на един или повече домашни любимци не е нужно да се тревожиш, че устройството може да се повреди от техните купи с вода или разходки.
 
 
Lost Mode | Нова интуитивна функция
Новият режим Lost Mode του Galaxy SmartTag2 ти позволява да въвеждаш информация за контакт в SmartTag чрез обикновено съобщение. След това, който открие предмета с Galaxy SmartTag2 може да използва съвместимия си смартфон, за да сканира SmartTag2 и да види съобщението с информацията за контакт на собственика. Това означава, че ако Galaxy SmartTag 2 се постави на нашийника на домашен любимец, би могло да бъде подходящо решение. Така домашният любимец ще има винаги телефона на собственика си. Lost Mode работи с всеки смартфон, който разполага с NFC сензор и уеб браузър.
 
 
Гъвкавост
Galaxy SmartTag2 запазва много от функциите на Galaxy SmartTag и Galaxy SmartTag+. Използва Bluetooth Low Energy (BLE), както и UWB, възползвайки се от технологията Augmented Reality (AR) Find, за да те насочи визуално към обекта със SmartTag, чрез камерата на твоя смартфон Samsung Galaxy. Също така Galaxy SmartTag2 работи при максимален обхват на Bluetooth 120 метра и може да контролира smart домашни устройства чрез приложението SmartThings.
 
 
SmartThings Find | Поверителността преди всичко
От Samsung оставаτ ангажиранι с гарантирането на поверителността на потребителите на екосистемата Samsung Galaxy, тъй като местоположението на устройството е достъпно само с разрешението на собственика. SmartThings Find също криптира потребителски данни и се поддържа от Samsung Knox за допълнителни нива на сигурност. В допълнение, деактивирането на Lost Mode незабавно скрива информацията за контакт на собствениците и изтрива от устройството съобщението, изпратено от потребителя. За потребителите на Samsung Galaxy, SmartThings Find може да гарантира максимална сигурност чрез функцията "Unknown Tag Alerts". Тази функция уведомява потребителите за всяко неоторизирано проследяване, като им изпраща нотификация, ако SmartThings Find открие неизвестен SmartTag, който ги следва.
 
 
SmartThings Station | И всичко е под контрол…
Galaxy SmartTag2 работи безупречно със SmartThings Station, която е интегрирана със SmartThings Find и представлява форма на скенер за устройства, които се намират винаги вкъщи, помагайки ти да следиш ценните си предмети, към които сте прикрепили SmartTag. SmartThings Station ще те информира за местоположението на предмета със SmartTag, независимо дали е лична вещ като дистанционно за телевизор, портфейл или ключ, или регистрирани устройства като съвместими смартфони, таблети, часовници и слушалки. Собствениците на домашни любимци също ще получат известие, ако домашният любимец се отдалечи твърде далеч от SmartThings Station, като гарантира, че ще остане близо до дома.

  • Характеристики
  • Автономия на батерията До 500 дни
  • Цвят Бял
  • Водоустойчивост Да (IP67)
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >