Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Belkin USB 4 240W 20 GBPS Cable 2m  

Belkin USB 4 240W 20 GBPS Cable 2m

Зареждай по-бързо и захранвай устройството си с мощност до 240 W! Изработен от висококачествен издръжлив огнеупорен материал, с поддръжка на HDR 4K60 и USB-IF сертификат (20 Gbps)!

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
59.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4634071
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Кабел USB4® за зареждане на устройства с висока мощност 240W и трансфер на данни със скорости от порядъка на 20Gbps. Гейминг и стрийминг със зашеметяваща яснота 4K 60Hz. Кабелът USB4® е с дължина 2 метра, разполага със сертификат USB-IF и е покрит с издръжлив, огнеупорен материал.
Belkin Connect USB4 Cable, 240W + 20Gbps
 
 
Мощност до 240W
Зареждай по-бързо и захранвай големи монитори с мощност до 240W. Кабелът на Belkin осигурява мощността, от която се нуждаеш в момента.
 
 
Огнеупорен и издръжлив
Висококачествен, издръжлив, огнеупорен кабел с дължина 2 метра. Сега не е нужно да се притесняваш от повреди или липса на дължина. Кабелът на Belkin е създаден да издържа. Силата му е потвърдена от тестове за огъване с повече от 5000 повторения.
 
 
Висока скорост на трансфер на данни
20Gbps на кабела предлагат четири пъти по-висока скорост на трансфер на данни от технологията USB 3.0, докато UHD технологията поддържа монитори 4K 60Hz. С кабела на Belkin спестяваш време всеки път, когато качваш или теглиш файлове, а с поддръжката на технологията UHD, ще се наслаждаваш на кристална яснота на твоя екран.
 
 
Сертификат USB-IF
Сертификат за безопасност, който предпазва от високи температури и прегряване. Двоен чип "e-marker" със защита от прегряване за безопасно зареждане, комбиниран с двойно медно фолио, за да си спокоен.

  • Характеристики
  • Тип USB 4
  • Дължина 2 m
  • Цвят Черен
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >