Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Blue Microphone Yeti Nano Black  

Blue Microphone Yeti Nano Black

Легендарният звук на Blue с един компактен Plug & Play микрофон USB, 24-bit, с Cardioid + Omni полярен модел, идеален за podcasting, streaming, видео разговори, YouTube и други!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
259.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3785793

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Legendary Blue Broadcast Sound: Yeti Nano е USB микрофон с premium дизайн, идеален за звукозаписи, podcasting, видео разговори, YouTube videos, Twitch streaming и voice over продукции.
 
Вдъхновен от Νο.1 по продажби микрофон на американската компания Blue Microphones, Yeti Nano предоставя звук с висока резолюция, 24-bit, компактен дизайн и Plug & Play свързване, за да започнеш streaming веднага, с Windows PC или Mac (съвместим с Windows 10 или следваща версия и с macOS 10.13 или следваща версия).
 
С изход за слушалки с нулево забавяне и вградени контролери за силата на звука, заглушаването на микрофона, кардиоиден/многопосочен полярен модел и приложение Blue Sherpa, представлява идеален избор за всеки streamer!
Blue Yeti Nano Black Microphone
 
 
Малък размер, голяма производителност!
Yeti Nano разполага с всичко необходимо, за да предадеш "съобщението" си с невероятна достоверност и кристална яснота. Двете нови капсули, с които разполага са специално пригодени, така че да придадат на гласа ти страхотен тон и детайлност. Yeti Nano поддържа висококачествен запис със семплираща честота 24-bit/48 kHz, осигурявайки на видеото, подкаста или livestream възможно най-добро представяне!
 
 
Лесен streaming и звукозапис
Всеки аспект на Yeti Nano е проектиран така, че да ти помогне да записваш и правиш stream със завидна лекота. Компактният дизайн и обновената му естетика подхождат на всяка система. Вградената метална стойка улеснява настройката на ъгъла на микрофона, насочвайки го накъдето желаеш.
 
 
Гласови ефекти Blue VO!CE
Yeti Nano е съвместим със софтуера Blue VO!CE (необходимо е инсталирането на приложението Blue Sherpa), една серия от on-stream гласови ефекти, които правят по-лесно от всякога постигането на професионално on-stream качество на звук. С Blue VO!CE можеш да конвертираш звука на микрофона както искаш, използвайки предварително зададени настройки за ясен и модерен, топъл и винтидж или класически радио глас, дори и да създадеш свой собствен уникален профил!
 
 
Имаш контрол!
Придружаващото приложение Blue Sherpa ти помага да се възползваш максимално от възможностите на този USB микрофон. Заглушаване на микрофона и слушалките, настройка на силата на звука и на нивата на координация. Приложението също ще изтегли актуализации на фърмуера на Yeti Nano, поддържайки го автоматично актуализиран. Изтегли го безплатно тук.

  • Характеристики
  • Микрофон Кардиоиден
  • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
  • Чувствителност 100.0 dB
  • USB 2.0 1xUSB 2.0
  • Други характеристики Noise Cancellation
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >