Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Logitech M185 Grey Wireless Mouse  

Logitech M185 Grey Wireless Mouse

С безжична оптична технология за точност на движенията и малък USB приемник.

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
29.99 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4097696
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Безжичната мишка Logitech M185 е винаги готова, когато се нуждаеш от нея!

Просто свържи приемника към USB порт на компютъра си, за да започнеш да работиш в рамките на няколко секунди. Малкият размер и лесният контрол я правят идеална за малки работни пространства. M185 е съвместима с Windows, macOS, Chrome OS™ и Linux.

Logitech Wireless Mouse M185 GRY
 
 
Удобна форма
Запази продуктивността си за по-дълъг период от време с удобната, ергономична форма, която следва естествената извивка на ръката ти. Тъй като е малка и безжична, мишката се побира лесно в чанта за лаптоп, така че можеш да я носиш със себе си, където и да работиш. M185 е проектирана да бъде удобна и за левичари.
 
 
Лесно браузване, прецизен контрол
Logitech M185 предлага прецизен контрол за по-лесно браузване. Забрави за досадните пропуски при кликване - оптичният сензор позволява проследяването на движението с плавен и прецизен контрол върху почти всяка повърхност.
 
 
Качество, на което можеш да разчиташ
Мишката е създадена по стандартите за високо качество, направили Logitech водещ световен производител на мишки и клавиатури. Издръжлива и надеждна, работи до 12 месеца без смяна на батерии, благодарение на бутона за включване/изключване и автоматичното заспиване за спестяване на енергия (животът на батерията може да варира в зависимост от употребата и условията на работа на компютъра).
 
 
Лесно свързване
Logitech M185 е съвместима с Windows, macOS, Chrome OS™ и Linux. Започва да работи веднага след като свържеш USB приемника към компютъра или лаптопа си. Приемникът също така осигурява надеждна връзка с обхват до 10 метра (безжичният обхват може да варира в зависимост от околната среда и условията на работа на компютъра).
 
 
Изпълнявай задачите по-бързо
Изпълнявай повече задачи, като свържеш Logitech M185 към лаптопа си. Според скорошно проучване потребителите на лаптопи, които са избрали тази мишка пред touchpad, са били 50% по-продуктивни и са работили 30% по-бързо (на базата на битове в секунда за средното време на движение за всички устройства, участвали в проучването. В проучване на Logitech до 23 участници (октомври / 2019), с две основни мишки Logitech и два основни интегрирани trackpads).

  • Характеристики
  • Употреба Notebook
  • Технология Optical
  • Цвят Сив / Черен
  • Интерфейс на свързване Безжично
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >