Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Corsair Accessory GPU Power Bridge  

Corsair Accessory GPU Power Bridge

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
35.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4342143
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

PCIe 5.0 12VHPWR GPU Power Bridge на CORSAIR е необходим аксесоар за професионалисти и геймъри, които желаят да подобрят графиките на системата си.

Както подсказва името му, този адаптер позволява по-ефективното свързване на захранващ кабел за PCIe 5.0 GPUs (12VHPWR) на места, където кабелът е поставен под ъгъл 180° — като например при модели от серията NVIDIA® GeForce RTX™ 40.

Особено полезен за тези, които трябва да работят с ограничено пространство, CORSAIR PCIe 5.0 12VHPWR GPU Power Bridge осигурява правилно управление на кабелите, улеснявайки инсталирането и организирането им. Изключително издръжлив, той е съвместим с широка гама графични карти, което гарантира, че ще можеш да го използваш години наред.

CORSAIR PCIe 5.0 12VHPWR GPU Power Bridge
 
 
Без натиск…
CORSAIR PCIe 5.0 12VHPWR GPU Power Bridge предотвратява притискането на захранващия кабел към стената на кутията ти, освобождавайки напрежението от аксесоарите ти.
 
 
Висока термична устойчивост
С възможност за преминаване на ток до 55A и устойчивост на температури до 105°C за надеждна употреба, дори и с най-взискателните GPUs.
 
 
Персонализирай го, за да подхожда на системата ти
Включва както бял, така и черен подвижен капак, за да подхожда на естетиката на твоята конфигурация. Ако искаш, можеш да добавиш свой личен щрих, като отпечаташ свой собствен 3D дизайн — чрез 3D печат.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >