Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Devolo Home Control Flood Sensor  

Devolo Home Control Flood Sensor

Devolo Flood Sensor те информира, когато засече вода в помещението, за да сложиш край на щетите от наводнения!

Гаранция - 3 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
69.98 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 2577097
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
 

Няма нужда да се притесняваш, че при проливен дъжд мазето ти може да се наводни и да не разбереш! Пусни пералнята, остави Devolo Flood Sensor да те замести и излез от къщи! В случай на изтичане, Devolo Flood Sensor ще засече водата и ще те информира веднага на твоя смартфон или таблет.
 

* За да функционира devolo Home Control Flood sensor с останалите Smart Home Devolo продукти е необходимо да имаш основния Devolo Starter kit.

Floodsensor
installation
Приложения
My Devolo app

Безплатното приложение на Devolo за твоето smart устройство! Управлявай твоите устройства, прави настройки и получавай известия за това, което става в дома ти, директно на твоя смартфон.

Turbo-X
Монтаж
Винтове-Самозалепваща лента

Думата "монтаж" поражда мисли за сложни процедури, но Devolo има в опаковката си самозалепваща лента и винтове, за да избереш как да го монтираш.

 

Приложението, което прави дома ти smart

С приложението myDevolo получаваш пълен контрол над Devolo устройствата си, директно от твоя смартфон или таблет. Информира те веднага с push notifications за промяната в състоянието на пространствата в дома ти, като едновременно с това улеснява комуникацията между устройствата Devolo.

 

Не позволявай домът ти да се наводни

Devolo Flood Sensor ще те информира чрез съобщение или mail на твоя смартфон или таблет, в случай на изтичане на вода. Какво ще стане, ако си оставил smart устройството си в съседната стая? Не ти остава друго, освен да го комбинираш с Devolo Siren, която ще се включи със звукова сигнализация при изтичане на вода. За да не се стига до сериозни щети.

Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >