Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Ring Alarm Security Set (Gen. 2) 5-piece  

Ring Alarm Security Set (Gen. 2) 5-piece

Интелигентна алармена система на Ring с Base Station, Keypad, Contact Sensor, Motion Detector и Range Extender. Информира те веднага за движение в помещението чрез Ring app!

По заявка

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
549.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3848744

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Добре дошъл в твоя най-безопасен и умен дом. Ring Alarm предоставя всичко необходимо, за да подобриш сигурността на дома си и се разширява лесно, за да отговаря на нуждите ти и при твоите условия.

С нов дизайн (2-ро поколение) и същата отлична защита, умната алармена система Alarm Security 5 Piece Kit е идеалният начин да защитиш дома си. Инсталира се и се използва много лесно.

Просто свържи базовата станция (Ring Base Station), свържи всички компоненти като контактния сензор (Contact Sensor) и сензора за движение (Motion Sensor), създай си акаунт в приложението Ring на мобилния си телефон и контролирай алармената система (Ring Alarm) чрез клавиатурата (Ring Keypad) или чрез Ring app от удобството на смартфона си.

Всичко, от което се нуждаеш за един по-безопасен дом се намира в опаковката. А ако искаш да подсигуриш повече врати и прозорци или помещения, достатъчно е да добавиш повече модули за засичане на движение или контакт. Системата се разширява, за да отговаря на специалните нужди на пространството ти.

Ring Alarm Security Kit, 5 piece (2nd Gen)
 
 
Пълна защита, по твоя мярка
Ring Alarm Security Set е умна алармена система за защита. Веднага след като засече влизане през някоя врата или прозорец или движение в помещението ти, те информира в реално време на смартфона ти, за да вземеш веднага мерки (в случай на прекъсване на електрозахранването, разполага с 24-часова резервна батерия, а чрез опционалната абонаментна програма Ring Protect Plus, можеш да се възползваш от мобилните данни, в случай че изгубиш връзката си с Internet).
 
 
Base Station: Мозъкът на системата
Поддържай онлайн системата Ring Alarm и свързана с устройствата ти. Свържи Base Station чрез Ethernet или WiFi с рутера си. В случай на прекъсване на захранването, твоят дом все още е защитен, тъй като има 24-часова резервна батерия. С опционалната абонаментна програма Ring Protect Plus можеш да използваш също мобилните данни, в случай че загубиш връзката си с Internet.
 
 
Contact Sensor, за да защитиш всеки вход
Свържи сензора за контакт (или сензорите за контакт, ако имаш повече) на вратата или на прозореца, за да знаеш в реално време кога са отворени. Инсталацията е изключително лесна, дори когато пространството е ограничено.
 
 
Motion Sensor, за да наблюдаваш пространството си
Постави сензора за движение (или сензорите за движение, за да покриеш повече помещения) в някой ъгъл или на стената в помещението, което искаш да предпазиш и веднага щом засече движение, ще те информира на смартфона (благодарение на интелигентното проследяване на движение, разпознава домашните животни и няма да те притеснява неоправдано).
 
 
Keypad. Контролирай всичко в твоя дом
Контролирай системата от дома си с улеснението, което предлага вградената батерия. Постави Keypad на стената или върху някаква повърхност за удобство в ежедневното използване. Добави допълнителни устройства Keypad в дома си за по-лесен достъп.
 
 
Range Extender за разширяване на сигнала
Добави допълнителни модули Range Extender на различни места в дома, за да разшириш сигнала от базовата станция (Base Station) към другите компоненти на алармената система и да имащ възможно най-добро покритие.
 
 
Пълен контрол с Ring app
Сега, получаваш нотификации в реално време на смартфона или таблета си, ако някой влезе в някоя стая, отвори врата или прозорец, или активира алармата. Променяй лесно функциите на алармата, синхронизирай всички устройства Ring в приложението и следи работата им от една конзола за управление и контрол. Напуснал си дома си, без да активираш алармата? Не се тревожи. С Ring app можеш да активираш или деактивираш системата, където и да се намираш от безплатното приложение Ring.

  • Характеристики
  • Категория Security Kit
  • Други характеристики Voice Assistant: Amazon Alexa. App: Ring
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >