Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Garmin Fenix E 47mm Slate Gray with Black  

Garmin Fenix E 47mm Slate Gray with Black

Моделът E има ярък 1.3" AMOLED дисплей и безел от неръждаема стомана. Зареден е с най-новите целеви планове за силови тренировки и вградени спортни приложения!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
1575.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4614046

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Be limitless. Fēnix® E multisport GPS smartwatch е за спортисти и авантюристи, които искат да преминат отвъд границите си с основни функции под ръка.

Моделът E разполага с ярък дисплей AMOLED 1.3" и безел от неръждаема стомана. Зареден е с най-новите целеви планове за силови тренировки и вградени спортни приложения. Изгради издръжливост, като същевременно оптимизираш възстановяването с 24/7 наблюдение на здравето и уелнеса на сърдечната честота, дишането, стреса, съня и други (данните са предназначени да бъдат близко приближение на записаните измервания).

Поеми по пътеките с вградени ABC сензори и TopoActive карти, които могат лесно да бъдат изтеглени чрез Wi-Fi® свързаност. Динамичната функция за двупосочно маршрутизиране ти позволява да зададеш целевото си разстояние и да получиш упътвания завой по завой, които се коригират, за да те върнат към старта по график.

Наслаждавай се на приключения извън мрежата с до 16 дни живот на батерията в режим на smart часовник. Подкрепи начина си на живот в движение със smart известия, Garmin Pay™ безконтактни плащания, съхранение на музика и много други.

Fenix E 47mm Silver with Black
 
 
Здрава конструкция
Fēnix® E е създаден да издържа с опции, които включват химически подсилено стъкло с безел и заден капак от неръждаема стомана. Часовникът е тестван по военните стандарти на САЩ за устойчивост на топлина, удар и вода.
 
 
Динамично двупосочно маршрутизиране
Функцията за динамично двупосочно маршрутизиране ти позволява да въведеш колко далеч искаш да стигнеш — и предоставя предложени маршрути, които ще те насочат обратно навреме, дори ако се отклониш от трасето. Изследвай нови гледки с TopoActive карти — плюс вградени карти за хиляди голф игрища и ски курорти по целия свят.
 
 
Разширени силови тренировки
Повиши производителността на тялото си с целенасочени силови тренировъчни планове за бягане по пътеки и много други видове дейности, плюс специфични за спорта тренировки за спортисти от всички нива.
 
 
Готовност за тренировка
Започни всеки ден с адаптивен сутрешен доклад, предлагащ обобщена информация за здравето и уелнеса. Използвай функцията за готовност за тренировка, която разглежда различни здравни показатели, за да увеличиш максимално ефективността и възстановяването от тренировката.
 
 
24/7 здраве и уелнес
Получи 24/7 наблюдение на здравето и уелнес с вграден пулсомер, усъвършенствано наблюдение на съня, проследяване на дишането, Pulse Ox* и други.
*Това не е медицинско устройство и не е предназначено за диагностика или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние. Pulse Ox не се предлага във всички страни.
 
 
Остани свързан
Наслади се на ежедневно носене и живей свързан със smart известия на твоя съвместим смартфон, музикално хранилище, Garmin Pay™ безконтактни плащания и други.

  • Характеристики
  • Модел Fenix E
  • Тип Smartwatch
  • Размер на дисплея 1.3 inches (3.3 cm)
  • Резолюция на дисплея 416 x 416 pixels
  • Тип дисплей Amoled
  • Автономия на батерията До 16 дни
  • Водоустойчивост Waterproof (100 m)
  • Pulse Ox Да
  • GPS Да
  • Други характеристики Вграден пулсомер / VO2 MAX / Говорител и микрофон / Здравен мониторинг / Функция за динамично двупосочно маршрутизиране Garmin Pay™
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >