Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Creative Web Camera Live Cam Sync 1080P V2  

Creative Web Camera Live Cam Sync 1080P V2

Уеб камера с резолюция 1080p/30FPS, noise cancellation и лесна употреба, за да осигуриш качество на комуникацията си!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
79.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 3782573
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Впечатлявай на най-важните телеконференции и се свързвай с любимите си хора по-живо от всякога с Full HD видео и подобрено качество на звука! Creative Live!

Cam Sync 1080p V2 е по-малка от предишната си версия и разполага с по-добри вградени микрофони, за да се чува гласът ти по-естествено. Със SmartComms Kit, набор от приложения, които се възползват напълно от възможностите на камерата, можеш да се насладиш на подобрена комуникация онлайн.

Приготви се за минути за видео разговори, телеконференции и дори интервюта в последния момент, тъй като Creative Live! Cam Sync 1080p V2 отговаря на протокола UVC и е съвместима с всички популярни програми за комуникация. Просто я свържи и започни комуникацията веднага!
Webcam Creative Live!Cam SYNC 1080P V2 at glance
 
 
Опрости комуникацията си
При новите условия, времето, което прекарваме във видео разговори чрез интернет, се е увеличило драстично. Вместо да търсиш unmute или да се чудиш как да избегнеш околните шумове, не би ли било по-добре да се съсредоточиш върху това да дадеш най-доброто от себе си? SmartComms Kit е набор от инструменти, който намалява напрежението за по-добра комуникация онлайн!
 
 
Не забивай на Mute
Край на неудобния момент, в който докато всички очакват да те чуят, ти се мъчиш да намериш бутона unmute! С функцията VoiceDetect, микрофонът ти прави unmute в момента, в който говориш и се заглушава отново, когато спреш. Така, няма да се занимаваш с бутони, нито физически, нито от приложението. Винаги ще бъдеш професионалист и подготвен!
 
 
Чист глас с Noise Cancelation!
Прахосмукачки, косене на тревни площи и парти в съседния апартамент. Сякаш съседите винаги вдигат шум, когато имаш важна презентация. Това не трябва да те притеснява, защото с NoiseClean-out околният шум остава на много ниски нива, подчертавайки човешкия глас. Колегите ти ще те чуват чисто и ясно.
 
 
Готов на момента!
Creative Live! Cam Sync 1080p V2 е съвместима с протокола UVC (USB Video Class), така че я свързваш към USB-A и си готов да използваш най-известните програми като Webex, Zoom и Facebook Messenger. Дори ако използваш Mac OS, ще бъдеш готов за секунди.
 
 
Гласът ти се чува чисто
Creative Live! Cam Sync 1080p V2 разполага с подобрени микрофони, които предават гласа ти с по-голяма прецизност. Независимо дали разговаряш с колегите си, правиш stream на любимата си игра, или просто говориш с баба си, гласът ти ще се чува перфектно.
 

  • Характеристики
  • Резолюция на снимка 2.0 megapixels
  • Резолюция на видео Full HD/30 fps
  • Микрофон Вграден
  • Широкоъгълен обектив Shneider Kreuznach
  • Операционна система Windows/macOS/Chrome OS
  • Свързване USB
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >