Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

GoPro Max Lens Mod 2.0 (HERO12 Black)  

GoPro Max Lens Mod 2.0 (HERO12 Black)

Превърни HERO12 в най-добрата POV камера с Max Lens Mod 2.0 на GoPro и се наслади на изключителни широкоъгълни кадри със зашеметяваща резолюция 4K60!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
229.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4337581

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Идеален за завладяващи POV кадри с изпълнени с екшън сцени и епични пейзажи, мощната комбинация HERO12 Black и Max Lens Mod 2.0* предлага несравними ултраширокоъгълни кадри с 4K60 качество и отлична стабилизация.

Plus Horizon Lock вече е налично за всички цифрови обективи, запазвайки кадрите стабилни, дори когато камерата се завърти напълно (360°) по време на снимане. Междувременно Max TimeWarp предоставя най-плавния TimeWarp на GoPro в зашеметяваща резолюция 4K.

Въпросният подобрен "mod" увеличава FOV на камерата до 177° и предоставя 48% повече вертикално снимане, отключва стабилизацията Max HyperSmooth за изключително стабилни видеа, позволява записа на забавен каданс 4x, но и с качество 1080p120. Дизайнът му позволява да бъде прикрепен или свален от камерата без необходимост от инструменти.

* Съвместим с GoPro HERO12 и/или следващи модели.

GoPro HERO12 Black Max Lens Mod 2.0
Hydrophobic Lens
 
Отблъсква водата
Хидрофобният обектив отблъсква водата, за да запази снимките ясни, когато си в или около нея. Водоустойчив на дълбочина от 5 метра, когато е поставен на GoPro.
Smaller Lighter Tougher
 
По-малък, по-лек, по-издръжлив
GoPro оборудва Max Lens Mod 2.0 с двойно по-устойчив на надраскване обектив (в сравнение с предишния Max Lens Mod).
Tool Free
 
Монтаж без инструменти
Max Lens Mod 2.0 се свързва лесно с едно завъртане — не са необходими инструменти за монтажа му към камерата GoPro или за демонтажа.
 
 
Изключително широки ъгли в 4K
Наслади се на разширено зрително поле — 36% по-широко от нормалното зрително поле на HERO12 Black, която заснема кадри със съотношение 9:16 — за невероятни снимки по време на каране на велосипед или ски спускане, като прави видеото да изглежда по-бързо и завладяващо. Всичко това с впечатляващо качество на изображение 4K60.
 
 
Вертилано снимане за социалните медии
4K60 Vertical Capture разширява значително зрителното поле до 48% без допълнителни стойки или необходимост от завъртане на камерата — за невероятни POV кадри, готови за социалните медии.
 
 
По-широко поле 177° с качество 4K60
Нов в Max Lens Mod 2.0, Max HyperView предлага зрително поле 177° — най-широкото за GoPro камери, дори в сравнение с GoPro MAX, снимаща в режим на единичен обектив и в зашеметяваща 4K60 резолюция.

  • Характеристики
  • Съвместим с модел GoPro HERO 12
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >