Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Samsung Music Frame LS60D  

Samsung Music Frame LS60D

Високоговорителят с дизайн, наподобяващ рамка на картина е красив акцент в интериора на твоя дом!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
699.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4499840

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед
Ако търсиш качество на звука, което едновременно допринася и за красивия декор, тогава този мощен високоговорител е перфектната опция за теб.

Става въпрос за един високоговорител, който можеш да персонализираш с изображения или снимки, както и с различни цветни рамки (продават се отделно).

Можеш да стриймваш музика от устройството си чрез Wi-Fi (съвместимост и с AirPlay 2) или Bluetooth, като можеш да синхронизираш повече от един за стерео звук.

Ако разполагаш с телевизор Samsung, съвместим с Q-Symphony, се синхронизира с него за ново изживяване при слушане!
 
 
Безжичен стрийминг на музика

Стриймвай лесно музиката от мобилното си устройство към Music Frame. Просто ги свържи с Wi-Fi или Bluetooth, за да слушаш любимите си парчета с много качествен звук.

 
 
Телевизор и Music Frame в перфектна хармония

Технологията Q-Symphony позволява на твоя телевизор и Music Frame да възпроизвеждат заедно звук, като високоговорителите на телевизора остават включени. Създай перфектната съраунд аудио система с балансиран звук, който идва от няколко източника.

*Q-Symphony е съвместима с телевизори Samsung 2022 UHD TV↑ и 2022 Q & S series Soundbars & Music Frame.**Функцията изисква свързване чрез HDMI, Optical или Wi-Fi с телевизора.* Технологията Q-Symphony поддържа само до Dolby Digital+ при възпроизвеждането на Samsung TV, Soundbar и Music Frame едновременно.

 
 
Звук, перфектно оптимизиран спрямо околното пространство и всяка сцена
SpaceFit Sound Pro издига SpaceFit Sound до нови висоти. Music Frame анализира помещението, за да настрои звука спрямо него и да ти предостави както подобрена яснота и плътен, така и зашеметяващо мощен бас. Аdaptive Sound автоматично анализира твоите източници на звук, за да оптимизира звука спрямо конкретното съдържание. При всяка сила на звука, гласовете остават ясни, а звукът - изключително детайлен.
 
 
Прави стрийминг с AirPlay
С Apple AirPlay можеш да се наслаждаваш на любимата си музика или podcast от твоя iPhone или iPad. Просто натисни иконката AirPlay от Apple устройството си за свързване с Music Frame.
 
 
Съвместимост с приложението SmartThings
Свържи своите аудио устройства към приложението SmartThings през Wi-Fi, за да управляваш лесно настройките на звука и функцията Group Play от твоето мобилно устройство. SmartThings също така ти дава достъп до гласовия асистент и функциите за стрийминг на музика, като превръща твоите аудио устройства в музикални плейъри. Управляваш ги с гласа си, а ръцете ти остават свободни.
 
 
Създай приятна атмосфера с персонализиран Art Panel

Music Frame не само възпроизвежда музика, а и демонстрира твоя стил и вкус. Зареди твои произведения на изкуството или снимки на Photo Frame или избери от различни опции на Art Panel, докато намериш изображение с перфектните вибрации.

*Не се включва в опаковката на продукта. * Изображението на Music Frame е само илюстративно.

Ασύρματη σύνδεση με την τηλεόραση
 
Безжично свързване с телевизора
Свържи Music Frame с телевизора Samsung чрез Wi-Fi или Bluetooth, само с няколко стъпки.
 
One Remote Control
Използвай твоето дистанционно за телевизор Samsung, за да управляваш ключови функции на Music Frame, като включване и изключване, сила на звука и звукови ефекти.
 
Украси Music Frame с цветна рамка

Цветната рамка изглежда като истинска рамка за картина и се съчетава красиво с твоето пространство.

*Продава се отделно

  • Характеристики
  • Bluetooth Да
  • WiFi Да
  • Други характеристики Dolby Atmos. Streaming apps: Air Play 2
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >