Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Crystal Audio PartySpeaker PRT-14  

Crystal Audio PartySpeaker PRT-14

Преносим Bluetooth® 5.0 високоговорител с мощност 80W RMS, дистанционно управление, безжичен микрофон и LED осветление! Батерията му издържа до 6 часа!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
279.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4346432

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

Създаден да те следва навсякъде - тъй като включва голяма акумулаторна батерия - преносимият високоговорител на Crystal Audio ще осигури раздвижването, от което се нуждае всяко парти!

Преносимият Crystal Audio Party Speaker PRT-14 разполага с мощност 80W RMS (включва 2x woofer 6,5" и 1x tweeter 1,5") и интегрира батерия, която издържа до 6 часа (автономията зависи от силата на звука), както и осветление тип LED Party Flame Light, което се синхронизира с музиката. За по-голяма мощ и стерео звук можеш да свържеш два високоговорителя помежду им. Осигурява достъп до еквалайзер и различни настройки (за високи честоти, бас, сила на звука, микрофон и други).

Разполага с LCD дисплей. За свързване с мобилното ти устройство (π.χ. κινητό) и стрийминг на любимата ти музика използва Bluetooth® 5.0. Включва също FM радио и множество входове (напр. AUX, Mic, Guitar, USB, SD). В опаковката са включени безжичен микрофон и дистанционно управление.

Crystal Audio Party Speaker PRT-14
 
 
Заедно с теб, навсякъде!
От дома на покрива и от градината до плажа и планината, преносимият високоговорител Crystal Audio PRT-14 с удобни дръжки за пренасяне може да превърне всяко място в дансинг. Осветлението се синхронизира с музиката и дава цвят на всяко приятелско събиране и парти.
 
 
Bluetooth® 5.0
Високоговорителят използва технология Bluetooth® 5.0, за да се свърже с мобилното ти устройство (напр. лаптоп, смартфон и др.), като също така разполага с USB и слот за карта памет SD.
 
 
Music streaming
Стани DJ на вечерта, стриймвайки любимата си музика или от файлове (MP3, WAV и др.), или от плейлистите си в най-популярните онлайн услуги за стрийминг на музика. Разполага с подходяща стойка за твоя мобилен телефон или таблет.
 
 
Множество входове
Поддържа и радио FM, а благодарение на входовете AUX, Mic и Guitar, парти забавлението ще прениме на следващо ниво с изпълнения на живо и караоке. Поддържа се и запис с микрофон директно на карта с памет или USB устройство за съхранение.
 
 
Впечатляваща мощност
Crystal Audio PRT-14 демонстрира мощност 80W RMS и включва 2x woofer 6,5" и 1x tweeter 1,5", осигурявайки кристален звук с мощен бас. На твое разположение се намира един вграден еквалайзер (equalizer), който включва готови настройки (Normal, Jazz, Rock и други).
 
 
Голяма автономия
Зарядната батерия издържа до 6 часа работа (автомията зависи от силата на звука). Времето за зареждане варира от 4 до 6 часа. В опаковката са включени също безжичен микрофон и дистанционно управление.

  • Характеристики
  • Обща мощност 80 Watt
  • Bluetooth Да
  • Портове USB / Guitar in / Aux in / MIC
  • Възпроизвеждане SD / Bluetooth
  • Радио FM Да
  • Тегло 6 kg
  • Размери 27 x 28 x 62.5 cm
  • Други характеристики Party Lights
  • В комплекта Дистанционно управление / Микрофон
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >