Потребител Парола
Кошница
0 продукта / 0.00 лв
Cart
cart icon
0
Кошницата е празна.
ProductPhoto_1942603

Turbo-X Party Speaker BeatBox 510  

Turbo-X Party Speaker BeatBox 510

Bluetooth® високоговорител с мощност 80W (RMS) и RGB осветление, вход AUX-in, USB порт с поддръжка за зареждане, FM радио, микрофон, дистанционно управление и автономия до 12 часа!

Гаранция - 2 години

Цената е с включен ДДС - 20%

 
каталожна цена
399.00 лв

Получаване в магазина

за да не чакате у дома!
Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.

каталожен номер: 4391217

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Bookmark and Share
arrow

С един поглед

С мощен звук 80W (RMS) и RGB осветление, радио FM, възпроизвеждане чрез Bluetooth® 5.0, порт USB, AUX-in и кабелен микрофон (включва се), безжичният Turbo-X Party BeatBox 510 подобрява забавлението.

С батерия с голям капацитет, дава възможност да възпроизвеждаш любимата си музика до 12 часа, както и да зареждаш батерията на смартфона или таблета си чрез специалния порт USB.

Избери парчета и регулирай силата на музиката чрез лесната за използване конзола с подсветка или разкрий таланта си с включения микрофон. Идеално предложение както за парти, така и за създаване на подходяща атмосфера, където и да се намираш.

Опаковката включва още кабелен микрофон, захранващ кабел (1,5m), дистанционно управление и захранващ кабел и аудио кабел 3,5mm.

Turbo X Party Speaker BeatBox 510
80W (RMS)
Мощност
80W (RMS)
Съживи купона с мощен звук от един мобилен и компактен високоговорител. С мощност 80W (RMS) предоставя мощен бас и звук без изкривявания при всякаква сила.
Bluetooth® 5.0
Функция
Bluetooth® 5.0
Дава възможност за безжично свързване чрез Bluetooth® 5.0, за да се наслаждаваш на любимите си плейлисти от смартфон или таблет и радио FM, за да имаш достъп до любимите си станции.
Physical Connectivity
Интерфейс на свързване
USB, Mic-in, AUX-in
Разполага с вход AUX-in за свързване на външни източници, порт USB за възпроизвеждането на музика от флашки и зареждане на устройства (5V/1A), вход за микрофон (включен микрофон с кабел).
True Wireless Stereo
Режим
TWS
True Wireless Stereo е иновация при Bluetooth® високоговорителите с високо качество, чрез която можеш да сдвоиш два високоговорителя за още по-жив и реалистичен звук.
Battery Stamina
Автономия
До 12 часа
Автономията на Turbo-X Party BeatBox 510 достига 12 часа, в зависимост от силата на звука или вида музика, а батерията му може да се зареди напълно за 6 часа (включен е захранващ кабел 1,5m).
 
 
Увеличи звука!
С общо четири високоговорителя — два 8-инчови woofers, 3-инчов драйвер за средни честоти и 3-инчов tweeter — Turbo-X Party Speaker BeatBox 510 доставя до 80W мощност (RMS, >80dB ±3db), за да се забавляваш с цялата компания, където и да сте, във всеки един момент.
 
 
Музика и светлина, перфектна комбинация
Музиката "оживява", когато се комбинира със светлина! Създай атмосфера с вграденото динамично осветление на Turbo-X Party Speaker BeatBox 510. Можеш да персонализираш светлинните ефекти или да оставиш цветовете да следват ритъма на музиката.
 
 
Безупречен стрийминг с Bluetooth® 5.0
Благодарение на технологията Bluetooth® 5.0, вече не е необходимо да се занимаваш с кабели и сложни инсталационни последователности. Ако пък устройството ти не разполага с Bluetooth®, свържи го чрез AUX-in. Ако имаш любими песни на USB флашка, още по-добре. И не забравяй, благодарение на технологията TWS (True Wireless Stereo), можеш да свържеш два високоговорителя Turbo-X Party Speaker BeatBox 510 и да се насладиш на още по-мощен звук.
 
 
Забавление без ограничения
С впечатляваща автономия, която достига 12 часа, можеш да направиш музикален и танцов маратон! С Turbo-X Party Speaker BeatBox 510 не е нужно да се притесняваш за батерията. Дори ако надхвърлиш 12 часа, можеш да го включиш директно в контакта (включен е захранващ кабел AC 1,5 m) и да продължиш.
FM Radio
 
Любими FM станции
Понякога просто искаш да се настаниш удобно, да си пуснеш радио, да послушаш любимата си FM станция и да не се занимаваш с избора на песни.
Mic Remote
 
Микрофон и дистанционно управление
Свържи включения микрофон към подходящия вход и стани душата на партито, изпълнявайки любимите си песни. Постави дистанционното управление в джоба си и управлявай функциите от разстояние.
USB Charging
 
Зареждай устройствата си
Един USB порт на Turbo-X Party Speaker BeatBox 510 ти дава възможност да зареждаш мобилни устройства директно от високоговорителя — използвайки разбира се необходимия кабел — за по-голямо удобство.

  • Характеристики
  • Обща мощност 80 Watt
  • Възпроизвеждане MP3
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Портове USB / Audio in / MIC
  • Автономия на батерията До 12 часа
  • Тегло 13.2 kg
  • Размери 30.8 x 30.6 x 68.4 cm
  • Дистанционно управление Да
  • Други характеристики Функция Караоке
  • В комплекта Микрофон с кабел
Страница 1  от 1
 
 
 

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >